Er det mulig å få perfekte bryn på bare 4 uker? Møt Nanobrow!

Av Jessy Watson

Kvinner har alltid drømt om vakre øyenbryn, selv om skjønnhetsbibelen har endret seg fra tiår til tiår. Hvilken type øyenbryn regnes som attraktive nå for tiden? Hvordan tar du vare på dem og gir dem riktig form? Finn svarene på disse og andre spørsmål med merket Nanobrow.

For bare noen tiår siden barberte kvinner øyenbrynene sine for å forme dem fra scratch. De pleide å tegne inn tynne, svarte streker som minnet om øyenbryn. I dag velger vi definitivt et naturlig utseende og fokuserer på å fremheve skjønnheten til de naturlige øyenbrynene våre med produkter som Nanobrow.

Hvorfor er brynpleie viktig?

Hvis vi vil ha perfekte øyenbryn, velger vi vanligvis sminkeprodukter. Ved hjelp av brynblyant eller brynskygge prøver vi å gi dem riktig form og skjule skjønnhetsfeil. Dette er feil! Øyenbryn, på samme måte som hår og hud, trenger riktig pleie. Det er bare bryn som får riktig næring og fuktighet som vokser seg tette og tykke.

Husk at et godt brynserum er et produkt som forskjønner, regenererer og beskytter mot skadelige faktorer som:

 • overdrevent mye stress,
 • miljøforurensning,
 • nedtyngende sminkeprodukter,
 • fotoaldring.

Hvordan pleie øyenbrynene?

Definitivt med et produkt som Nanobrow. Det er et profesjonelt brynserum som raskt regenererer brynene og fremhever den naturlige skjønnheten deres.

Det finnes mange hjemmebehandlinger for øyenbryn, for eksempel lakserolje. Dette er det billigste alternativet til bruk av mer profesjonelle produkter, men prisen indikerer også en lav kvalitet. Dessverre er ikke lakserolje nok til å fremme vekst av øyenbrynene dine. Den har en tykk konsistens som er vanskelig å absorbere. Det er mulig å gjøre det lettere!

Det beste brynserumet

Hvilket brynserum er best? Hvilket er lurt å kjøpe? Før du velger produkt bør du sjekke tre ting: sammensetning, applikator, virkning.

Nanobrow er best blant alle pleieproduktene som er laget for tynne, glisne bryn som faller ut. Hva gjør det til det beste brynserumet på markedet?

 1. Det inneholder et godt sett med pleieingredienser.
 2. Det virker innenfra ved å styrke hårsekkene.
 3. Det er utstyrt med en praktisk og lettvint applikator.
 4. Det endrer brynenes utseende på få uker.
 5. Det har en mild sammensetning.

Hvordan virker Nanobrow?

Nanobrows effektivitet er basert på en kombinasjon av planteekstrakter av beste kvalitet, fuktighetsgivende og regenererende stoffer. Sammensetningen av disse i Nanobrow er et mesterverk. Resultatet er vakre og tykke bryn på bare 3-4 uker.

Det er essensielt at Nanobrow absorberes umiddelbart etter påføring. Slik virker det direkte på hårsekkene. Dette betyr at det bare tar noen uker før du har tykke, elastiske, mørke og lange bryn.

Som et resultat vil regelmessig bruk av Nanobrow gjøre at:

 • brynene ikke faller mye ut,
 • hårene blir tettere og mer uttrykksfulle,
 • du trenger ikke å sminke dem hver dag.

Påføring i to steg

Den største fordelen ved Nanobrow er problemfri påføring. Ved hjelp av en perfekt designet applikator med myk tupp kan serumet påføres svært raskt og nøyaktig. Hele prosessen tar i underkant av 2 minutter, og du trenger bare å følge de to stegene:

 • steg 1: fjern sminken grundig og tørk huden,
 • steg 2: påfør litt serum… og voilà!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *