Hvilke maskaraer er de beste? Sjekk ut våre anbefalinger!

Det lider ingen tvil at kvinner elsker maskara! Takket være dem kan de bringe ut det fulle potensialet til blikket sitt på kun noen øyeblikk og gjøre øynene deres vakkert definerte. Samtidig oppfyller ikke alle maskaraer løftene sine. Så det er verdt å vite at ikke alle produkter skuffer!

Den perfekte maskaraen – en uoppnåelig drøm eller virkelighet?

Mange kvinner ser ut til å akseptere det faktum at de ikke kan finne den perfekte maskaraen. De er vant til at maskaraene deres har tvilsom holdbarhet, smuldrer eller klumper sammen vippene. Men det trenger ikke alltid å være slik.

Dessverre fokuserer mange skjønnhetsmerker i dag mer på kvantitet enn på kvalitet. Nye produkter fra samme merke dukker stadig opp i butikkene, og dessverre gjør de ikke alltid jobben sin veldig bra. Flytende konsistens, mangel på en skikkelig børste – alle kvinner må ha støttet på disse problemene.

Derfor er det verdt å sjekke ut vår rangering av de 4 beste maskaraene som kan gjenopprette troen på tradisjonell øyesminke.

Disse maskaraene er de beste. Sjekk dem ut selv!

Er det mulig å velge ut de beste maskaraene? Ja, det er det! Alt du trenger å gjøre er å være oppmerksom på:

  • produktformelen;
  • typen og fasongen på børsten;
  • konsistensen, som bestemmer holdbarheten til produktet.

Ved å vurdere alle de ovennevnte faktorene, var det mulig å velge fire maskaraer som tydelig utmerker seg fra resten. Sjekk dem ut!

1. Nanolash Mascara

Hvilke maskaraer er de beste

Nanolash mascara er vinneren av denne rangeringen da den er praktisk talt feilfri. La oss starte med det faktum at Nanolash-merket tillater kvinner å justere produktet perfekt til deres behov. Dette skyldes at det er to versjoner av Nanolash-maskaraen tilgjengelig:

I tillegg kommer maskaraen med en perfekt formet børste. Den er laget av førsteklasses silikon og har strålende formede fibre. Som et resultat skiller den vippene presist med hver påføring og gjør det enkelt å fordele produktet jevnt over vippene fra rot til tupp.

Nanolash-maskaraen har også enestående holdbarhet. Den smuldrer ikke eller flaker av, slik at kvinner kan nyte sminken sin hele dagen uten bekymringer. I tillegg smitter den ikke av ved kontakt med fuktighet og flekker ikke øyelokkene.

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara er et annet enestående sminkeprodukt. Denne maskaraen har fungert godt for de fleste brukere, og alle de positive anmeldelsene lagt ut på nettet er det beste beviset på dette.

Lashcode Mascara har forlengende og fortykkende egenskaper. Du ser resultater fra første strøk. Produktet kommer med en spesielt formet børste for å gjøre påføringen av maskaraen til en ekte glede, og kvinner kan glemme klumper på vippene sine.

Når det gjelder holdbarheten til Lashcode Mascara, er det heller ingen klager. Maskaraen smuldrer ikke eller faller av i løpet av dagen. Faktum er at selv om maskaraen ikke er vannfast, indikerer brukerne at den ikke smitter av når den blir utsatt for fuktighet.

3. Collistar Art Design Mascara

Neste i rekken er Collistar Art Design Mascara. Dette er et ganske bra produkt, som bekreftes av brukernes anmeldelser. Den leveres med en riktig formet børste i standard størrelse. Det gjør det ikke vanskelig å påføre produktet, men på grunn av de ganske grove børstehårene, bør brukerne være forsiktige med å få maskara på øyelokkene når de påfører den.

Holdbarheten til produktet er også en mindre ulempe. Dessverre indikerte noen kvinner at maskaraen begynte å smuldre og flake litt av mot slutten av dagen. Det er ingen tydelige data om hvordan Collistar Art Design Mascara oppfører seg ved kontakt med fuktighet.

4. Clinique Naturally Glossy Mascara

Neste plass tilhører Clinique Naturally Glossy Mascara. Dette er et produkt med hovedsakelig forlengende egenskaper. Samtidig indikerer brukerne at det er nødvendig å påføre to lag med produkt, spesielt ved ekstremt tynne og korte vipper. Holdbarheten beskrevet som god, selv om du bør være forberedt på noe avflaking mot slutten av dagen.

Børsten har jevnt spredte fibre langs siden. Dette gjør det litt vanskelig å nå vippene i øyekroken og kan resultere i at du får produkt på øyelokket.

Kvinner som fortsatt ser etter den perfekte maskaraen bør også merke seg rangeringen vår. Nanolash-maskaraen viser seg å være den beste, men de andre produktene viste også god ytelse. Disse maskaraene kommer ikke til å skuffe, og vil la deg legge estetisk og holdbar sminke!