Sminke i Twiggy stil

Den største hit av følgende høsten er Twiggy sminkestil. Hvem Twiggy var? Det var en ikonisk fotomodell og en sanger som tok verden med storm i begynnelsen av 1960-tallet. Hun ble sett i alle de viktigste designernes catwalks over hele verden. Twiggy var kjent for å være svært tynn, med kort hår og fantastiske øyne. Da hun ble berømt, hun var bare 17, og mange unge kvinner forsøkte å følge hennes stil. Hun hadde på seg ingen make-up bortsett fra sterke, mørke øyne med ekstremt lange vipper. Det første du bør gjøre er å bruke foundation. Det er viktig at foundationen er lys dekning. Farget fuktighetskrem av en BB krem ​​kan være perfekt alternativ til din vanlige, flytende foundation.

1960-tallet var tiden da blek hud var veldig trendy, så det var alt om ungdommelighet. Hvis du har fregner gjøre vise dem gjennom sminke som din vil se flatterende med denne Twiggy utseende. Bruk concealer for å dekke eventuelle misfarging av huden. På denne måten kan få full dekning i de områdene som ikke er perfekt, men du vil holde make-up lys og lys. Sett alt med presset pudder, og det er på tide å gå videre til øynene.

twiggyUnngå rouge eller solpudder som på 1960-tallet var alle om øynene. For å skape fantastiske øyne er alt du trenger en mørk øyenskygge, en flytende eyeliner, og en mascara. Bygg kontakten linje ved hjelp av skygge i det ytre hjørnet av øye og bringe det hele veien var det press er. DAB skyggen forsiktig inn i huden som det er den mørkeste delen av dette make-up. Ta den myke, øye børste og blande eventuelle harde linjer i bretten. Det vil skape en illusjon av fantastiske, øyne slik en dukke som var så populære på den tiden. Bruk samme skygge til overtrekk nedre øyelokk rett under vippekanten. Påfør flytende eyeliner fra innsiden av øyet, trekker duken på tvers, og trekk den ut. Vippene må være ekstra lang og tykk. Bruk en ultra-svart mascara og dekker din elsker vippene med den. Påfør to eller tre strøk på de nederste vippene og lim par falske øyevipper til øvre vippene for å oppnå Twiggy utseende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *