Fløyelsmyk hud takket være Ghasel Maltese Honey Body Cream

Trenger huden din en god dose fuktighet og næring? Det maltesiske merket Ghasel har forberedt noe spesielt til deg – en eksepsjonell krem med maltesisk honning som på underbarlig vis tar vare på dehydrert hud. Den fungerer bra til daglig bruk og under alle årstider.

Ghasels produkter er den herligste kroppspleien du kan gi huden din. Denne potente næringsgivende kremen har en biostimulerende effekt – den forbedrer og gjør at huden din både ser og føles vakker ut, samtidig som den beskytter mot solskader og skadelig UV-stråling.

Ghasel Maltese Honey Body Cream – en enorm sensasjon

De næringsgivende egenskapene til denne kremen er på grunn av den søteste honningen som kommer helt fra Malta. Den er rik på diverse vitaminer, mineraler og planteekstrakter, en formel som gir langtidsvarende fuktighet til huden. Kremen har aldringsmotvirkende kvaliteter, motstrider frie radikaler og jevner ut rynker, mens produksjonen av elastin og kollagen opprettholdes.

Vitamin C gir en vakker, sunn farge, lysner pigmenteringer og fjerner imperfeksjoner. Ved å anvende Maltesisk Honey Body Cream rett før soling garanterer du en nydelig, langvarig brunfarge. Takket være vitamin b12 vil du kjenne en bølge av fuktighet og du vil forebygge dannelsen av nye rynker og furer.

I Ghasel Maltese Honey Body Cream vil du finne en rekke tokoferoler (antioksidanter) som er til for å forhindre hudens aldringsprosesser og beskytte den fra skadelig stråling fra solen, luftforurensing, røyk og gifter. De er essensielle for å styrke blodkarene og overhudens hydrolipide barriere. En annen kraftig antioksidant er vitamin E, som tilbakestiller hudens fasthet og elastisitet, samtidig som det beroliger huden både før og etter eksponering for solen.

ghasel 24-timers fuktighetgivende kroppskrem

Lett formel og en unik honning-duft

Maltese Honey Body Cream absorberes raskt inn i alle hudlagene og etterlater huden utrolig myk og behagelig. Når du bruker dette flotte produktet gir den herlige honning-duften maksimal komfort. Naturlige fuktighetsbevarende og myktgjørende stoffer kombinert med planteekstrakter, maltesisk honning og sheasmør gir en dose vitaminer og mineraler som tillater 24-timers hydrering og næring for huden din.

Maltese Honey Body Cream fordeler:

  • Langvarig hydrering og næring
  • Jevn og myk hud
  • Motstand mot eksterne faktorer
  • En vakker, sunn og jevn hudtone
  • Naturlig, ungdommelig glød

Det tar kun en liten mengde av produktet. Anvend det på huden med sirkulære bevegelser – om det brukes daglig vil du raskt kunne se hvor fløyelsmyk huden din blir. Daglig pleie med Ghasel Honey Body Cream gir deg spektakulære resultater allerede etter første bruk.

Gå til den offisielle nettsiden – ghasel.mt