Hvordan gjøre vippene lengre, tykkere og krøllet uten å forlate huset? Nanolash Lash Lift Kit er løsningen!

Vippeløft og laminering er en behandling som blir stadig mer populær blant kvinner. Hittil har det bare blitt utført i profesjonelle skjønnhetssalonger. Imidlertid beviser Nanolash-merket nok en gang at ingenting er umulig i skjønnhetsverdenen. Nanolash Lash Lift Kit lar deg utføre en salonglignende vippebehandling hjemme.

Hvem er vippeløftbehandlingen for?

Vippeløft er en av de mest populære behandlingene som tilbys av profesjonelle skjønnhetssalonger. Til tross for sin relative popularitet, reiser behandlingen fortsatt mange spørsmål. Resultatene, som synes umiddelbart etter behandlingen, inkluderer:

  • betydelig lengre og mer definerte vipper;
  • tydelig krøllede vipper;
  • næring og rekonstruksjon av strukturen til vippene;
  • tykkere vipper uten å miste det naturlige utseendet.

Samtidig oppstår mange spørsmål: hvem er denne behandlingen rettet mot? Vel, ærlig talt, den er for enhver kvinne. Det spiller ingen rolle hvor gammel du er eller i hvilken tilstand dine naturlige vipper er for øyeblikket. Bokstavelig talt kan alle dra nytte av vippeløft og laminering, og takket være Nanolash Lash Lift Kit, kan du nå utføre denne behandlingen hjemme.

Vippeløft hjemme med Nanolash-settet

Nanolash Vippeløftsett – en revolusjon innen styling av vipper

Nanolash sitt lamineringssett er en innovasjon og en revolusjon på skjønnhetsmarkedet. La oss starte med det faktum at Nanolash selv er den nåværende lederen i bransjen. Det er hovedsakelig kjent for sine kvalitetskosmetikk og tilbehør, som i årevis har sikret oss alle en tilfredsstillende fremtoning av vippene våre.

Når det gjelder Nanolash Lash Lift Kit, kan det trygt sies at dette er et sett av førsteklasses kvalitet. Det lar deg utføre hele behandlingen uten å overbelaste vippene. Dessuten inneholder produktene i settet naturlige ingredienser som druekjerneolje og kokosolje. De lar deg gi dyp fuktighet til øyevippene og beskytte dem.

Settet består av 3 produkter: Lift – Trinn 1, Fix – Trinn 2, Keratin Booster – Trinn 3. Du får 10 poser à 0,5 milliliter som lar deg utføre 10 vippeløftbehandlinger hjemme. I tillegg inkluderer settet også:

  • silikonputer – fest dem på øyelokkene for å separere vippene og påføre produktene;
  • Lift Lash Glue – et lim på 5 milliliter for å hjelpe til med å feste putene på plass;
  • annet tilbehør som er nødvendig for å utføre vippelaminering hjemme.

Alle produktene er laget slik at selv om du ikke har tidligere erfaring, vil du ikke ha problemer med å gjennomføre hele behandlingen. Selvfølgelig vil også profesjonelle vippeteknikere kunne bruke dette settet.

Hvordan laminere vippene hjemme med settet fra Nanolash?

Som nevnt er vippelaminerings- og løftsettet fra Nanolash enkelt å bruke. Du trenger bare å rense vippene, separere dem ved hjelp av padene, og deretter feste silikonputene i ønsket størrelse.

Produktene skal påføres omtrent 1 millimeter fra vippekanten. Hvert produkt skal sitte på vippene i 7-10 minutter. Før du påfører det neste produktet, fjerner du det forrige.

Til slutt trenger du bare å fjerne putene – dette skal ikke være så vanskelig. Resultatene av vippeløftet ditt vil være synlige nesten umiddelbart.

Vippeløft hjemme med Nanolash-settet – oppsummering

Å utføre vippeløft hjemme tar bare noen få minutter. Til gjengjeld kan resultatene nytes i minst 8 uker. Nanolash Lift Kit er et unikt produkt med en unik effekt.

Ved å følge instruksjonene kan enhver kvinne oppnå et definert og sjarmerende blikk. Uten tvil fortjener Nanolash Lash Lift Kit spesiell oppmerksomhet. Prøv det, og det er stor sannsynlighet for at du ikke vil trenge en vippetang noensinne igjen!