Brune øyne – beste sminkeideer. Perfekt sminke for brune øyne

Det å matche sminken, spesielt øyenskygger, med øyefargen kan være ganske vanskelig og problematisk. Hvis øynene dine er bruke og du ikke er sikker på hvilke nyanser du bør velge, bør du fortsette å lese artikkelen. Her kommer du til å finne noen nyttige triks og sminkeinspirasjon.

Hvilken øyensminke passer best til brune øyne?

Det virker som at kvinner med brun farge på iris har det bredeste spekteret av muligheter når det gjelder valg av farge på øyenskyggen. Nesten alle farger passer dem. Hvis øynene dine er brune kan du rett og slett matche øyenskyggefargen med antrekket du går med.

Men for brune øyne er det en veldig viktig faktor som avgjør hvilke farger som kan påføres på øyelokkene. Du må nemlig identifisere nyansen på øynene dine. For å forklare, hvis øynene dine er hasselnøttaktige, eller du kan se varme toner i iris, bør du også påføre øyensminke med varm farge. Hvis du ser mørke, sjokoladefargede eller kjølige reflekser bør øyenskyggen også holdes i kjølige toner.

Brun øyensminke. Hudtonen

En annen ting som påvirker effekten av den ferdige øyensminken er hudtonen din. Finn ut om ansiktshuden din er kjølig eller varm i fargetone, og velg matchende øyenskygge. For å forklare passer varm, olivenaktig hud med varme farger, gull, beige, ferskenfarger, oliven og vanilje. En kald hudtone ser bedre ut med blå, mørkeblå, mørk bronse og lillafarger.

Begge hudtonene ser bra ut med nøytrale farger.

Brun øyensminke. Vipper

Øyenvippene til kvinner med brune øyne er ofte mørke av natur, så det er bedre å ikke dekke dem med brun maskara siden fargen på vippene smelter sammen med iris. Som et resultat fremheves ikke vippene i det hele tatt. Av den grunn er det best å velge den tidløse klassikeren, som er en svart maskara.

Hvis du føler for å legge til litt ekstravaganse til utseendet ditt, kan du velge en annen (fortsatt mørk) maskarafarge. For eksempel kan du prøve mørkegrønn, mørkeblå eller mørkelilla maskara. Egentlig burde en blå maskara som har en fin nyanse (kornblomst) burde også se bra ut som en komponent i sminke for brune øyne. Den eneste betingelsen her er at den blå fargen må ha rikelig pigmenter.

Daglig sminke for brune øyne. Hvilke farger skal man velge?

Denne øyensminken ser best ut om du bruker nøytrale øyenfarger. Dessuten vil alle matte nyanser eller nyanser med en subtil satengfinish gjøre seg bra. Sterkt glitrende perlenyanser passer bedre om kvelden, men hvis du liker denne typen nyanser kan du bruke dem, men med moderasjon. Bare for å fremheve øyelokket delikat. For eksempel kan du bruke en lys beige perlenyanse for å påføre den i indre øyekrok.

Videre, bortsett fra lyse og mørke bronsefarger (matcher enten kald eller varm hudtone), kan du leke deg med grå, mørkeblå eller grønne nyanser til daglig sminke for brune øyne.

Hverdagssminke for brune øyne. Hvordan utføre den?

Her er en idé for hverdagssminke for brune øyne:

  1. Påfør øyenskyggeprimer. Denne gjør at du forlenger øyenskyggenes levetid.
  2. Påfør en svært lett, matt vaniljefarge rett over brynbuen. Du kan også påføre den i indre øyekrok for å lysne utseendet.
  3. Dekk øyelokket ditt med en lysebrun farge (når iris er lys, honningfarget), eller mørkebrun (hvis iris er mørk, sjokoladefarget). Du kan bruke nyansen bare på den bevegelige delen av øyelokket, eller fremheve over globalområdet subtilt. For å gjøre dette påfører du den i globalen fra rundt 2/3 av hele globalen (ytre øyekrok). Takket være dette oppnår du katteøyeeffekten.
  4. Velg en kajalblyant med en farge som er en tone mørkere enn nyansen på øyelokket. Tegn en linje langs basen av vippene og prøv å blande den delikat (du kan bruke en Q-tip). Du kan gjøre det samme med nedre øyelokk også. Hvis du vil fremheve øynene enda mer, kan du påføre øyenskygge med lignende farge.
  5. Dekk vippene dine grundig med svart maskara. Hvis du vil gjøre sminken din eksepsjonell, kan du velge en maskara med en annen mørk farge.

Kveldssminke for brune øyne. Hvordan utføre den?

Basen for kveldssminken kan være hverdagsversjonen av øyensminke som er beskrevet over. Denne type sminke kan forsterkes hvis du strekker deg etter andre farger på kajalblyanten, eller fremhever ytre øyekrok ved å bruke sterke farger som lilla, asurblå, grå kombinert med perlefarger eller denne sesongens trendy metalliske farger. Når du påfører kveldssminke for brune øyne kan du også fremheve brynbuen og indre øyekrok ved å bruke perleaktige, glitrende nyanser som gir en intens effekt.

Men husk at jo mer intens øyensminke du påfører, jo mindre mettet leppestift bør du bruke. Når du utfører tung øyensminke som smoky eye bør du velge lyse leppestiftfarger som ligner på din naturlige leppefarge. Matt eller satengaktig leppestift virker som et perfekt valg her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *