Sminkeidéer for nyttårsaften

Nyttårsaften er rett rundt hjørnet. Selv om antrekket er valgt, virker det fortsatt som om du ikke har noen idéer om festsminken? Du vet ikke hva du skal gjøre for at du skal skinne? Det er ingen grunn til bekymring, sjekk topptrendene innen nyttårssminke under.

Du trenger ikke å bruke timevis foran speilet for å se slående vakker ut på nyttårsaften. Det som teller er en kreativ idé og en godt valgt sminkestil (det er faktisk ikke alle som ser bra ut med smoky eyes).

Nyttårssminke – go glitter!

I år er det mest populære innen nyttårssminke definitivt glitter. Det er ikke noe uvanlig, på en slik anledning vil alle kvinner skinne heller enn å forsvinne blant tusenvis av lys, fyrverkeri og stjerneskudd.

For denne ene natten inkluderer de heteste trendene nyanser i glitter, gull og sølv, metalliske øyenskygger og skimrende highlightere. Glitteret som regjerer denne årstiden reflekteres også i nyttårstrendene – det blir synlig på øyelokk og negler, men også på øyenbrynene! Den metalliske finishen kan oppnås med gull og sølv samt bruk av fargerik øyenskygge i metalliske versjoner.

De beste fargene for nyttårsaften

Utvilsomt er karnevalet en veldig fargerik tid på året. Det er godt å vite hvilke farger som er på topp denne sesongen. Den letteste måten å finne svaret på er å observere nyttårstrendene.

Den største allsidigheten finner an blant øyenskyggene. Stylister anbefaler å velge mettede nyanser av lilla og rosa. Et godt valg er også burgunder, blå og flaskegrønn. Svarte smoky eyes bør denne gangen erstattes med metalliske øyenskygger, for eksempel lilla nyanser.

Selv om et vakkert fremhevet øye blir sentrum for oppmerksomheten, kan fargene også brukes på leppene.

Nyttårstrend 1: eyeliner i sølv

Glitter ser vakkert ut i kveldssminke, men bare hvis vi bruker riktig mengde. For å unngå kitch kan du legge til litt glød i form av tilbehør. Dette årets hit blir eyeliner av sølv. Det er verdt å skaffe deg en flytende eller geléliner i sølv så raskt som mulig. Hvordan påføre den? Som en klassisk eyeliner, i kombinasjon med svart kajalblyant eller bare påført på nedre vannlinje.

Nyttårstrend 2: skimrende highlighter

Highlightet hud er ikke noen ny trend. Men for en anledning som nyttårsaften presenteres den i en helt ny form. Den natten vil den mest trendy looken inkludere såkalt mirror glazed skin, speilglasert hud, en svært glansfull og glossy finish. Hva handler den om? Huden ser ut som om den var dekket av transparent speilglasering. Inntrykket av våt, skimrende hud er en annen trend for denne nyttårsaften.

Nyttårstrend 3: Go Glitter!

Denne nyttårsaften domineres av sterkt fremhevede øyne. Øyensminken minner om en diskoball og øyelokk dekket av gullflekker er en av de heteste trendene dette året. Glitter brukes ikke bare på øynene, men vi kan påføre det på lepper, kinn, negler og hår. En interessant trend innen nyttårssminke er øyenbryn fremhevet med naturlig farge med glitterpartikler oppå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *