StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer fra Tom Pellereau: Bli kvitt smuss på kosmetiske børster.

Hver morgen, med fullpakkete toalettbord, kan man kjenne stoltheten av å kunne se seg selv i speilet med godt resultat. Det kan være vanskelig å oppnå det ønskede resultatet uten å bruke høy kvalitet kosmetisk utstyr til å flytte produkter på huden. Å vite det, kommer man ikke unna å bruke kosmetiske børster, men bekymret for helsen kan gjøre det til en dårlig opplevelse; møkkete børster kan føre til allergier eller infeksjoner.

For å stille dette problemet og utvide horisonten til den kosmetiske verdenen har kreative minds kommet frem med Stylpro Makeup Brush Cleaner and Dryer, designet av Tom Pellereau – en stor innovatør, kjent for å bli den første vinneren av BBC’s The Apprentice.

Dette enheten løser problemet med overbelagte kosmetiske børster, gjenoppretter riktig kvalitet og fremst av alt, gjør deta trygg og sikker. Her lover vi å snakke om prinsippet som er involvert i å lage din kosmetiske brush renere og drøyere enn noensinne.

Hva er StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer? 

StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer er et verktøy som brukes til effektivt å rengjøre og tørke kosmetiske børster. I stedet for manuelt å vaske børsten, med sannsynlig tanker om at du ikke har vasket den godt nok, kan du nå bruke StylPro til å få jobben gjort; det gjør det også raskere.

Enheten består hovedsakelig av to deler; en børsterenser og en hårføner. Børsterenseren består av en avtagbar sentral del som er koblet til en luftdyse omringet av flere myke børstehår. Alle disse delene er festet til et roterende skaft som kan plasseres i vann og såpe for å gi den beste rengjøringseksperiens.

Når børsten er renslig dekkes den over av en avtakbar bøyle som inneholder håndtaket. Deretter kan børsten plasseres i den spesialtilpassede hårføneren som drypper vanlig luft over børsten for å myke opp hardner som har hopsatt seg i løpet av tiden.

Hvordan bruke StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer for å rengjøre kosmetiske overflater

Rengjøring kosmetiske børster kan være et kjedelig og tidskrevende arbeid, men ta lang tid bort med StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer.

Først av alt, ta kosmetiske børster som skal rengjøres og fjern alle restene med et håndkle for å forfare prosessen.

Fyll så på en liten mengde såpe i den avtagbare rensevæsken og fyll den deretter med varmt vann. Dekk denne ovnen med et lokk og slå på maskinen ved å tråkke på strømknappen i 30 sekunder.

Hver 5. sekund roterer skaftet og automatisk blander såpe og vannet, mens børstehårene rengjør kosmetisk material på børstene.

Etter 2 minutter må du dekke vasken med et lokk for å stoppe maskinen og trekk StylPro ut av vasken.

For å tørke kosmetiske børster, fest den tørkede børsten administrer hårføneren som er forankret med maskinen og slå den igjen.

Etter 2 minutter med varm luft tørket, kan du umiddelbart fjerne børsten fra maskinen, slå den av og se resultatet; ren og ny kosmetisk børste!

StylPros mange fordeler

Mens manuelle metoder ikke gir den samme slags resultat som StylPro, har det mange fordeler hvis det brukes ordentlig. Her er noen av de mange fordelene du kan få nyte ved å bruke denne nyttige maskinen.

For det første, krever denne enheten ikke tid eller energi. Ja, dette er en stor påstand, men det gir faktisk 100% renslige og tørre kosmetiske børster på bare 2 minutter. Dette gjør det til noe som alle kan gjøre, og ikke minst perfeksjonere sitt utseende.

For det andre, er denne enheten utstyrt med mange innovasjoner. Det bruker innovative roterende egenskaper som blander såpe og vann, mens de børstehårene blir satt i gang for å fjerne all smuss. Dette involverer også håndtaket som gjør at både ved og uten skumle materialer som kan forårsake allergier eller infeksjoner holdes unna. Dette gjør at maskinen blir trygg å bruke.

For det tredje, også kalt det designmessige aspektet, utstråler dette verktøyet et profesjonelt og motefullt utseende. Det indikerte likeså en eksklusiv kosmetisk opplevelse.

Sammendrag:
StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer designet av Tom Pellereau er en verdifull maskin som effektivt gjør det mulig å rengjøre og tørke kosmetiske børster. Nå trenger du ikke å bli redd for allergier eller infeksjoner; du kan beholde den velpleide utseendet ditt, akkurat som du vil, med et enkelt operasjonsprinsipp. Med minimal tid og energiforbruk vil det tørkede, renslige og nye resultatet garantert gi deg utømmelig lykke.

Hvorfor er StylPro den nyeste trender å holde kosmetiske børster ren?

Kosmetiske og sminkebøster er produkter som brukes i mengder av utseendorienterte jobber, men de er også ansett som en del av personlig hygiene. Det er derfor ikke overraskende at de stadig utvikler inovasjoner for å oppnå enkle og effektive rengjøringsmåter.

StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer er en flott produkt følg ein mange komplekse dele som roterer, vibrerer og tørker for å oppnå best mulig resultat. Sammensatt av hard lag, av