Individuelle øyenvippe forlengelser – billigt eller dyrt?

Individuelle øyenvippe forlengelser er den raskest voksende skjønnhetsbehandling over hele verden. Kvinner elsker den fordi den kutter ut make-up rutine i travle morgener. Det er også perfekt for sommeren når vi foretrekker å ikke bruke tung make-up, men vi vil heller gå sauté. Semi-permanente øyevipper gjør vippene ser lengre og tykkere ved å følge en falsk individ snert til den naturlige ett med en trygg, klinisk testet lim. Falske vipper kommer i ulike lengder fra 9 til 14 mm, form og tykkelse.

zempillahosszabbítás

Avhengig av den enkelte øyevipper syklus, kan de delvis permanente vipper vare i opptil tre måneder. For å holde vippene ser fulle og tett det er anbefalt å gjøre det påfylling vedlikehold hver tredje uke. Etter behandlingen, er det avgjørende for å unngå enhver form for oljebaserte make-up-produkter, da de kan oppløse klebemidlet resulterer i falske vipper falle ut. Alle slags gode syntetiske vippene er veldig lette, og de bør ikke vekten ned naturlige seg. Hvis det skjer at betyr at skjønnheten teknikeren har brukt øyevipper som er enten for tungt eller for lang.

Det andre alternativet er voksende vippene lange med hjelp av Øyenvippe fremmende serum. Formelen er rik på aktive agenter nærer øyenvippe sekker og fremmer sunn hårvekst. Innen et par uker med regelmessig bruk, vippene er lengre og tettere. Nanolash og Latisse er bare noen få fantastiske øyenvippe serum som kan øke øyenvippe vekst med 60%. Øyenvipper akkurat som hår, trenger riktig fuktighet og næring slik at den kan vokse lang og sterk.

Studier har vist at kvinner som har brukt øyenvippe serum har mindre vippene faller ut når du fjerner sin make-up. Vippene ved behandling med vippeserum vokse i gjennomsnitt 5 mm lenger. De fleste av vippefremmende produkter må brukes systematisk i minst 2 måneder. Etter denne perioden, er det nok å bruke vippeserum to ganger i uken for å opprettholde resultatene. Disse produktene er trygge for sensitive området rundt øynene og de ikke forårsake noen irritasjon eller rødhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *