HD Brows – Skjønnhet av fin form!

HD Brows tar brynforming helt annet nivå. Denne innovative, unike metoden har blitt den nyeste må ha behandling i Storbritannia. HD Brows fokuserer primært på formen på brynene ikke på hårfjerning. Å ha den riktige brynene form til ansiktet ditt gjør en stor forskjell. Det kan gjøre at du ser yngre ut, vises ansiktet slankere, og funksjonene er mykne. Behandlingen er egnet til noen uavhengig av alder, kjønn, hudfarge og det er også anbefalt for nesten alle typer hårvekst typer til pannen området.

hdbrows1

Du kan se HD Brows på ansiktene til mange stjerner som Jenni Frost og Cher Lloyd. Kate Prince elsker dem så mye at hun bestemte seg for å trene seg selv og hennes make-up artist i HD Brow prosedyren.

HD Brow er de syv trinn behandling og en kombinasjon av forskjellige teknikker, inkludert misfarging, voksing og ”threading” for å skape den ultimate øyenbryn form. HD stilig vil først analysere din ansiktsform og arbeide med å bestemme hvilken form passer din personlighet og dine ansiktstrekk den beste. Ingen mennesker har de samme brynene og du kan ha noen stil av brynene du ønsker; fra tynn, mørk eller svært definert.

Det neste trinnet i behandlingen er pannen misfarging. HD nyanser brukes til å jevne ut eller mørkere øyenbryn farge. Så fargen er definert, vil det overskytende av pannen håret vokses. Spesielle saks brukes til å trimme tilbake lang og uregjerlig hår for å skape mer strømlinjeforme utseende. Da er det tid for plukking av hår med den spesielle tråden. ”Threading” er en eldgammel kunst hårfjerning stammer fra Østen. Den stylist bruker tråden til å blande håret i pannen området konsentrerer seg om området over brow linje.

Enhver rett over venstre håret blir nappet til prefekte HD brynene. Det siste trinnet innebærer beroligende på huden som ble stengt for brynene med beroligende tonic. Spesielle mineralpudder brukes til området for å roe og kamuflere eventuelle rødhet. HD Brow er brukt til å sette pannen håret på plass for en umoden finish. Den stilige vil da bruke enten HD panne blyant eller HD brynpallen å fylle eventuelle hull og gi deg råd om ettervern. Den endelig ennå viktigere, er det siste trinnet hjemmetjenesten og dette er opp til deg. For å sikre at øyenbrynene ser perfekt i mellom besøk, vil du bli informert om hvordan de skal ta vare på dette sensitive ansiktet området.

For de av dere som brukes til over nappe brynene dine, kan du ikke se resultatene av behandlingen umiddelbart. Brynene dine kan ta opptil et år å vokse. For å få fart på pannen veksten bruke Nanolash Serum gang daglig på ren, hud. Det er fullpakket med viktige vitaminer og aktive stoffer som øker blodsirkulasjonen til hårsekkene. Nanolash Serum er også anbefalt å vokse lengre og tykkere vipper. Påfør produktet på noen spredte områder og vippene eller brynene vil vokse innen 8 uker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *