Kjemisk peeling for kroppen og mikrodermabrasjon

Tror du at kroppsskrubb er bare for ansiktet? Du kan gjøre armer kroppsskrubb, ben, lår, og selv leder kratt. Kroppsskrubb kan vi enkelt kjøpe i noen skjønnhetssalong eller gjøre det selv fra ingrediensene som finnes i ethvert kjøkken. Hva om mild skrubb ikke hjelper, og vi trenger den kraftige hud rens? De kjemiske peelinger er hva vi skal se etter. Gå videre og prøve denne nye, foryngende skjønnhetsbehandling.

microdermabrasion-options-img

Hva er kropp peeling?

Dette er den mest effektive skjønnhetsbehandling som er viden utført av skjønnhetseksperter, hudleger eller estetikere. I løpet av kjemisk peeling, er gamle hudceller ekspandert. I motsetning til den normale kratt, huden tas av ved spesielle sure oppløsninger. Blodsirkulasjonen økes og huden kan puste og helbrede. Det er mange ulike kjemiske peelinger og den du velger avhenger av hva du ønsker å behandle. De kjemiske skreller kan ta bort enorme mengde fett hud og forynge ny, mer perfeksjonert en.

Hud skreller er utmerket for mange forskjellige terapiområder de er gode for akne, akne arr, redusere fine linjer. Hudpeeling forbedre hudens tekstur og takket være det, kan huden absorbere mer vitaminer fra kremer. Det er mange andre fordeler med kjemisk peeling. Huden lindrer, lyte blir minimalisert, det jevner også huden misfarging.

Det finnes mange forskjellige typer skreller

Vi kan skille kjemisk peeling og microdermabrasion. Den senere prosedyre sands eventuelle hud feil, som er lik den skrubb som vi gjør i våre bad, men mer effektiv. Etter har noen kjemisk peeling gjort, kan du gå tilbake til din daglige rutine, som de er så milde og ikke forårsake noen hudirritasjon. Andre vil imidlertid krever lengre tid for huden å helbrede fordi huden blir penetrert dypt. De kjemiske peelinger er ikke anbefalt til personer med mørkere hud som skallet er sannsynlig å bleke huden til et par nyanser lysere. Den microdermabrasion ville være bedre alternativ hvis du har hud problem, men du vil ha samme hud skyggen.

Kjemisk peeling er har blitt godt kjent i oldtiden og brukes i Hellas og Roma av mange kvinner. I dag, kjemiske ansiktsskrubb er enormt populære fordi de gir oss med umiddelbare resultater, og de kan utføres på som en poliklinisk behandling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *