Leter du etter den Tryggeste måten å Føne håret ditt på? Har du prøvd Nanoil Heat Protectant Spray?

Høye temperaturer har akkurat samme ødeleggende påvirkning på håret som enkelte populære salongbehandlinger som bleking og farging. Om du foretrekker å varmestyle håret ditt regelmessig er det lurt å tenke på å finne en varmebeskyttende spray og gjøre den til en del av hårpleierutinen din.

Det er faktisk sant at det kan være vanskelig å holde håret trygt med mindre du har sprayen fra Nanoil i nærheten – dette er et produkt som tilbyr tilstrekkelig beskyttelse mens du varmestyler. Nanoil Heat Protectant Spray er et av tre fjærlette sprayprodukter som styrker håret og beskytter det mot varme fra stylingredskaper. Er du interessert? Fortsett å lese!

Høy temperatur og effekten det har på håret

Visste du at når frisørene blir spurt om hva som skadet håret mest svarer de nesten alltid høye temperaturer? Uansett om håret ditt er tykt eller tynt, sterkt eller skadeutsatt, fargebehandlet eller naturlig vil håret bli tørt, sprøtt og skadet uten bruk av varmebeskyttelse. Dette betyr at håret bør tilføres profesjonell beskyttelse mot varmestylingredskaper og til og med mot solen. Det er derfor du alltid bør ha en supereffektiv temperaturbeskyttende spray i nærheten. Å strekke seg etter et produkt som Nanoil Heat Protectant Spray før du føner håret er nok til å holde det trygt og pent. Da trenger du ikke lenger å kjenne på dårlig samvittighet hver gang du bruker hårføner eller flattjern!

varmebeskyttelse spray Nanoil

Hva gjør Nanoil Heat Protectant Spray så bra?

Dette er en topprangert spray som tilbyr varmebeskyttelse på opp til 220 grader Celcius. Samtidig forbedrer den utseendet på håret ved å gjøre det sterkere. Hvordan gjør den det? Nanoil Heat Protectant Spray tilfører fuktighet og fremmer bedre utseende hår. Etter å ha analysert oversikten over fordeler virker det som at Nanoilsprayen er en skikkelig multitasker som kombinerer kvalitetene man oppnår med stylingmousse, mykgjørende oppløsninger og til og med balsamer. Siden den er beriket med næringsrike silkeproteiner vil Nanoil Heat Protectant Spray fremme reparasjon og glansfylt hår. Faktisk vil Nanoil Heat Protectant Spray beskytte, gjøre styling enklere, tilføre næring og hjelpe deg med å oppnå nydelig vakkert hår!

Nanoil Heat Protectant Spray: Maksimalt med fordeler for sunt hår

Det er verdt å kjenne til hovedegenskapene Nanoil Heat Protectant Spray har for å forstå at det ikke finnes noen likemenn når det kommer til håndtering av flere oppgaver på samme tid!

  • Beskytter håret mot ekstremt varme temperaturer. 
  • Glatter ut hårtuppene for å holde vannet på innsiden av hårstrukturen.
  • Gjør styling og børsting enklere.
  • Forebygger mot statisk elektrisitet og krusing.
  • Gjør håret supermykt å ta på.
  • Varer lenge og har behagelig duft.
  • Er vektløs, som reduserer risikoen for flatt hår.
  • Fremmer økt glans og gjør håret mer elastisk.

MERK!

Om du føner håret ofte er det viktig at du beskytter det mot høye temperaturer ved å bruke temperaturbeskyttende spray. Dette produktet skaper et vektløst lag rundt hvert hårstrå som sørger for at vanninnholdet ikke fordamper. Dette betyr at varmebeskytteren forebygger mot sprøtt og matt hår. Uansett om hårstråene er tykke eller tynne vil Nanoil Heat Protectant Spray fungere for alle hårtyper.

Nanoil varmebeskyttende spray finnes i den offisielle nettbutikken

Den enkleste måten å skaffe seg produktet på finnes hjemmefra. Nanoil vet alt om dette, og det er derfor de har gjort produktene sine tilgjengelige på nett. Besøk nanoil.no og oppdag hele hårpleieproduktserien med micellærsjampoer, hårmasker, leave-in balsamer og mye mer. Skap din egen skreddersydde hårpleierutine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *