Naturlige hudpleieprodukter fra Veges

De smaker godt, men de kan også kurere huden vår. Vet du hva dette er? Du har rett, grønnsaker. Ideelt hvis de har vokst i vår egen hage. Vi elsker deres smak, men ikke mange vet at de kan brukes brukes eksternt?

vegan2

Hvorfor grønnsaker er så bra for vår helse? Med frukt, de er den beste kilden til vitaminer og mineraler. De inneholder vitamin A, C, P, K, B og fiber som er viktig for vår trivsel og god fordøyelse. Friske, rå grønnsaker er lavt i kalorier, fremskynde vår metabolisme, og de har utrolig avgiftning egenskaper. Vi kan forbli passform og full av energi for lange år hvis vi spiser nok mye saftig veges inkludert grønne, greener. Takk til vitaminer og mineraler syne skjerper, gløder huden og immunforsvaret blir sterkere.

Vi kan bruke grønnsaker i form av en masse og anvende den på huden vår å være vitne til utrolige sin helbredende og foryngende.

Den populære vegen som har blitt brukt av tusen år er å bruke gresskar. Frøene samt kjøttet er rik på kalsium, jern sink og magnesium. Denne kombinasjonen av mineraler kan bidra til å gjenoppbygge hudceller veldig effektivt. Den fukter også tørr hud, og det reduserer betennelse. Gresskar er kjent for å drepe alle typer bakterier og patogenere.

vegan

Gulrot er vitamin bombe. Det jevner hudfargen og det beskytter den mot skadelige solstråler. Det anbefales spesielt å modne mennesker med tørr hud. For å få best resultat, rist gulrot, bland det med litt honning og gresk krem, og bruke den for huden i 20 min. Skyll den av med varmt vann og bruke en fuktighetskrem.

Agurk er sannsynligvis den mest populære skjønnhetsgrønnsaken. Vi vet alle at det kan berolige trette øyne, men vet du at det kan også lage din ser yngre. I likhet med sitron, er det en kraftig, naturlig blekemiddel, som kan brukes for å minimalisere enhver misfarging av huden. Det kan være levende frelser for alle med akne. Hvis du bruker agurk maske systematisk, vil du merke en stor forskjell i utseendet på huden din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *