Beste sminke tipsen

Hvordan finner du det perfekte Nude leppestiftet for deg selv? Mange av oss sliter med denne oppgaven. Vi vet alle hvordan Nude farge ser ut, men når vi går til butikken, vi kommer til å finne 20 forskjellige varianter av Nude farger. Det viser seg at den perfekte Nude farge skal sams ikke fargen på leppene, men… tannkjøttet. Når plukke leppestiften i butikken bare smile mye og velge skyggen som er så nær tannkjøttet farge så nært som mulig.

girl

Lengre, tykkere vipper uten falske øyevipper? En av de beste triks er å bruke babypudder. Alt du trenger er to produkter, din favoritt mascara, og mild, duft gratis baby pudder. Først gjelder det mascara enn sette pudder på tuppen av vattpinne og når mascara er fortsatt våt bare sveiper knoppen langs vippene. Vent til mascara tørke og påfør et lag med mascara på toppen av det. På denne måten vil du oppnå utrolig lange, tykke vipper.

Det virker som om baby pudder er virkelig universell skjønnhet produkt fordi bortsett fra forlenge vippene kan den også brukes som en tørrshampoo. Hvis du er i et rush og ikke har tid til å vaske håret og deretter føne det, masser en liten mengde pudder inn i hodebunnen og deretter børste den av slik at du ikke har noen hvite rester igjen. Pulveret suger opp all overflødig olje, og det vil etterlate håret ditt ser friskt og rent.

Bruk hvilken som helst papir kort og gikk ut vippene når du bruker mascara. Det vil spare din make-up fra flekker. Du kan også bruke den på de nederste vippene, og du er sikker på at mascara ikke overføre under øynene.

Как-увеличить-глаза-или-6-трюков-супер-макияжа-глаз1

Er dine lepper tynne og small? Lag dine egne lepper plumper som vil gi gjøre leppene mye større i løpet av sekunder. Legg en liten bit av peppermynteolje til leppeglans og rør det godt. Hvis du ikke har peppermynteolje av hvis du ikke er en stor fan av denne duften, kan du erstatte den med en klype kanel. Takket være dette trikset, vil surmule se og lukte fantastisk.

Hvis du elsker øyenskygge og du vil farge til pop, prøv å bruke hvit eyeliner eller en lett krem skygge som base. Dette trikset vil gjøre skyggen vises lysere og mer levende. Når du bruker skygge på en fuktig øyelokk, vil øyenskygge også virke mer pigmentert.

Dette er den perfekte trick for noen lange vippene suger. Hvis du har en stålvippetang, varme den litt med hårføner. Deretter bøy vippene være forsiktig med å brenne huden din. Varme hjelper vippene bli lenger og bøyer for hele dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *