Hvilket Ansiktsserum mot Rødskjær fungerer Best? Vi vet!

Et bra ansiktsserum mot rødhet vil la deg fullstendig kvitte deg med edderkoppaktige, synlige blodkar og svie i ansiktet ditt. Ved å lese videre vil du oppdage de beste serumene på markedet, som vil gi den rødsprengte huden din helsen og skjønnheten tilbake.

Serum er den beste og billigste løsningen for sprengte blodkar og hudirritasjon. I tillegg er produktet helt naturlig, og kan kan lett brukes hjemmefra. Fuktighetskremer og andre produkter betyr også noe, men det er serumene som virkelig penetrerer inn i de dypeste hudlagene for å reparere dem innenfra og som får ansiktet til å se bedre ut. Sjekk ut de høyest rangerte produktene og ekspertanbefalningene våre. Se hvilket ansiktsserum mot rødhet som er best.

De beste Ansiktsserumene mot Rødskjær [Oppsummering]

#1 Nanoil Anti-Redness Serum

Nanoil Anti-Redness Serum

Dette produktet kan ikke beseires. Fordi det er lettvektig synker serumet raskt inn så du knapt kjenner det på huden din. Det kan brukes to ganger om dagen og fungerer bra under sminke. Ingredienslisten er kort og inneholder for det meste naturlige stoffer. Nanoil Anti-Redness Serum forbedrer tilstanden på blodkarene dine fra innsiden takket være kastanjeekstrakten, som gjør edderkoppårene og de røde flekkene mindre merkbare. Linden- og sypresstrekestraktene har ekstra antialdrende effekt takket være en ekstrakt fra Punarnavaplanten, som er en naturlig antioksidant. Selv om det brukes hver dag vil produktet vare deg lenge, for det kommer i en flaske på hele 50 ml. Det kan kjøpes til en god pris nå, og du kan gå til www.nanoil.no for å lese mer.

#2 Caudalie Vinoperfect Serum

Caudalie-serumet er flott for fans av innovative hudpleieprodukter fordi det inneholder Viniferin – som ifølge produsenten virker mye mer effektivt enn populære vitamin C. Dette virkestoffet er utvunnet fra Franske druer og fungerer på tre ulike nivåer: det lysner opp pigmentflekker, motvirker at nye dukker opp og jevner ut hudtonen. Bortsett fra dette finner du også enkelte parfymer i serumet. Rundt 98% av ingrediensene er av naturlig opphav. Effektene tar lengre tid på å dukke opp, men de er verdt å vente på.

#3 Olehenriksen Truth Serum

En oppglødende ansiktsprimer og antirødhetsserum i ett? Olehenriksen får det til! Dette serumet hører til morgenrutinen for den oppglødende effekten det gir ansiktet ditt. Selvfølgelig kan det brukes før sengetid også, men det vil gi deg best effekt når det brukes om morgenen. Dette er på grunn av flere botaniske ekstrakter, blant annet villrose og appelsinekstrakter som er stappfulle av vitamin C. Disse ingrediensene gjør også at serumet lukter fantastisk. Hyaluronsyren som er tilsatt vil i tillegg øke fuktighetsnivåene og redusere synligheten av sprengte blodkar. Takket være aloe veraen blir irritert hud lindret rett etter bruk av produktet. Istedenfor dråpeteller kommer dette produktet med pumpe, som har tendens til å måle opp for mye produkt når flasken inneholder såpass lite produkt.

#4 Cosrx Pure Fit Cica Serum

Vi bare måtte legge til dette Koreanske serumet i oppsummeringen vår. Det er designet for å behandle sprengte blodkar, sensitiv hud og kviser. Centellaekstrakten er hovedingrediensen, og den roer ned inflammasjon og gjør edderkoppårene mindre synlige ved å reparere huden. I tillegg til dette stimulerer serumet kollagensyntesen og tilfører elastisitet til huden, som gjør at den ser yngre ut lenger. Cosrx Pure Fit Cica Serumet beroliger huden umiddelbart takket være det tilsatte pantenolet. Asiatisyre styrker hudbarrieren ved å gjøre den mindre overfølsom. Serumet tilfører dyptgående fuktighet fordi det er beriket med allantoin og betain. Det følger dessverre med i en liten flaske, men du trenger bare to dråper per bruk. Dette serumet er ganske tykt og trenger tid på å synke helt inn i huden.

#5 Pharmaceris N C-Capilix Serum

Dette er en naturlig formulering med noen få ingredienser, og er et produkt som er laget helt uten syntetiske parfymer eller pigmenter. Hovedkomponentene er vitamin C, som lysner opp hyperpigmentering, jevner ut hudtonen og styrker vaskulærveggene i huden, i tillegg til vitamin E som beskytter blodkarene og forhindrer at de utvider seg. Pharmaceris N C-Capilix inneholder også tre vegetabilske oljer som nærer og opprettholder optimale fuktighetsnivåer. Regelmessig bruk normaliserer melaninproduksjonen og forbedrer hudens elastisitet. Det er lett å spre serumet over huden, og det kan til og med brukes to ganger om dagen. Derimot tar det lang tid før produktet absorberes, og det har tendens til å føles fettete etter påføring. Serumet er av vanlig størrelse (30 ml) til en veldig god pris.

#6Medik8 Calmwise Serum

Selv om det ikke er spesiallaget for rosaceaplaget hud, fungerer dette serumet veldig bra for denne hudtypen også. Først og fremst fokuserer produktet på å lindre og berolige irritert hud, for så å styrke hudbarrieren og forminske rødskjæret som forårsakes av utvidede blodkar. Formuleringen inneholder ingen syntetiske parfymer, fargestoffer, parabener eller alkoholer. Istedenfor er det beriket med et patentert aktivt teprenon, som reduserer synligheten av røde flekker. En annen kraftig ingrediens i serumet er salvieekstrakt, som strammer opp utvidede blodkar, renser og beroliger huden. Medik8 Calmwise Serum er mykt og rasktabsorberende i konsistensen, som gjør huden fuktig og næringrik uten følelsen av kliss eller tung ansiktshud. Dessverre er flasken veldig liten og kommer ikke til å vare lenge om produktet brukes regelmessig.