Den langvarige øyenbrynsblyanten fra Nanobrow for å gi øyenbrynssminken din en WOW-effekt!

Vil du oppfriske den daglige øyenbrynsrutinen din? Det viser seg at takket være langvarige og praktiske skjønnhetsprodukter, behøver ikke hverdagssminken din å være slitsom og tidskrevende i det hele tatt. Møt Nanobrow Eyebrow Pencil, en profesjonell øyenbrynsblyant som sikrer at du kan lage fantastiske og personlige øyenbrynslooks.

Ikke alle kvinner er frelst med naturlig tykke øyenbryn med perfekt fasong. Men ingen grunn til beskymring! Du får øyenbrynslooken du vil ha med en godt valgt øyenbrynsblyant. Det er nøkkelen til suksess. Finn ut hvorfor!

Hvordan virker en øyenbrynsblyant?

En god øyenbrynsblyant fremhever og former øyenbrynene, samt fyller enkelt ut tomrom og tynne områder. Den praktiske tuppen lar deg tegne hårlignende strøk for ultimat volum. Blyanten kommer med et bredt utvalg av nyanser, så du finner garantert en som passer deg.

Nanobrow Eyebrow Pencil finnes i fire ulike farger. Velg favoritten din og sett i gang!

Hvorfor bør du velge øyenbrynsblyanten fra Nanobrow?

Den presise Nanobrow Eyebrow Pencil er en av de nyeste lanseringene på skjønnhetsmarkedet. Den har en unik formel som glir lett over brynene og kamuflerer imperfeksjoner, samtidig som den fyller ut øyenbrynene med en vakker farge. Den stjal umiddelbart hjertene til kvinner verden rundt, og det er ikke rart. Det er umulig å si nei til dette fantastiske produktet!

Nanobrow Eyebrow Pencil holder lenge og har evnen til å gjenopprette brynenes rette fasong. Den kan skrus inn og ut, slik at tuppen alltid har perfekt hardhetsgrad, hver gang du skrur den ut av beholderen. Dette produktet er enkelt å bruke – du kan mestre påføringen selv hvis du ikke er dyktig på å legge øyenbrynssminke. Du kan bli din egen beste stylist før du vet ordet av det!

Nanobrow Eyebrow Pencil

Tilgjengelig i fargene:

Hvordan bruke Nanobrow Eyebrow Pencil?

Det er enkelt! Her har du med den beste øyenbrynsblyanter å gjøre, som alltid sirer at sminken din ser presis og plettfri ut. For å forbedre utseendet til brynene dine kan du bruke de følgende stegene:

 1. Rens huden rundt øyenbrynene dine for å fjerne urenheter.
 2. Tegn omrisset av øyenbrynene dine med tynne strøk.
 3. Tegn noen hårlignende strøk der det er nødvendig.
 4. Fyll ut hele brynet med farge.
 5. Definer den nedre kanten til brynene dine og endene, og blend så fargen lang den øvre øyenbrynskanten lett oppover.
 6. Sjekk at du har påført fargen jevnt.

Nanobrow Eyebrow Pencil – presisjon i øyenbrynssminke

Den profesjonelle øyenbrynsblyanten til Nanobrow sikrer at øyenbrynssminken din får en WOW-effekt. Den sikrer at du kan legge spektakulær øyenbrynssminke for enhver anledning, og du slipper å beskymre deg for hvordan resultatene blir. Øyenbrynene dine vil se nøyaktig slik ut som du vil ha dem – tykke, voluminøse, fjæraktige og fulle av naturlig glans.

Denne øyenbrynsblyanten gjør under. Den gjør tynne og smale øyenbryn tykke og fyller dem med en naturlig farge. Ta farvel med ustyrlige øyenbryn og ønsk perfekt definerte øyenbryn velkommen!

brynsblyant

Nanobrow Eyebrow Pencil – fordeler

Kvinner er enige: Øyenbrynsblyanten fra Nanobrow er en sensasjon innenfor øyenbrynssminke. Hvorfor velger de den så gjerne? Her er de største fordelene:

 • multifunksjonell og allsidig,
 • svært tilpasningsdyktig,
 • hver detalj er nøye gjennomtenkt,
 • utskrubar, så du slipper å spisse den,
 • fylle ut tomrom og tynne områder,
 • finnes i vakre nøytrale farger,
 • gir presise og plettfrie bryn som varer dagen lang.

Besøk www.nanobrow.no for å lære mer!