Vakkert blikk med punktvipper fra Nanolash – DIY Lash Extensions!

Vakre og lange øyevipper på 10 minutter? Det er enhver kvinnes drøm. Moder jord var imidlertid ikke like raus mot oss alle i denne forbindelse. Det er imidlertid verdt å dra nytte av de tilgjengelige løsningene for å rette opp eventuelle mindre vippefeil. Punktvipper fra Nanolash – DIY Lash Extensions er en av dem!

Hva gjør DIY Lash Extensions fra Nanolash stadig mer populært?

Det er ingen tvil om at aller kvinner har eksperimentert med forskjellige øyevippeprodukter. Vanligvis involverer dette maskaraer og serum, som skal gi næring til vippene og stimulere veksten. Dessverre kan effektene være midlertidige eller dukke opp etter lang tid med denne typen kosmetikk.

Øyevipper er et av de viktigste trekkene til ansiktet. Takket være dem kan du ikke bare fremheve øynene, men også få utseendet ditt til å virke mer mystisk og slående.

Til nå har semi-permanente vippe-extensions virket som den beste løsningen. Kvinner merket imidlertid raskt at de ikke bare var dyre, men også tidkrevende.

Derfor har DIY-vippe-extensions fått mer og mer oppmerksomhet i det siste! Disse punktvippene for hjemmebruk har mange fordeler. Blant dem kan du tenke på:

  • mykhet og letthet – disse ferdiglagde punktvippene for hjemmebruk er umerkelige når de sitter på;
  • de lar deg enkelt og raskt gjøre vippeextensions hjemme – påføringen tar bare 10 minutter;
  • holdbarhet – vippelooken din kan vare i opptil 5 dager;
  • perfeksjon – DIY Lash Extensions er designet for å perfekt imitere naturlige vipper.

Med tanke på alle disse fordelene, er det ikke rart at så mange kvinner har bestemt seg for å prøve DIY-vippe-extensions hjemme!

Hvilke varianter av DIY Lash Extensions finnes?

På nettstedet Nanolash, skaperen av DIY Lash Extensions, kan du finne mange versjoner av punktvipper for DIY-bruk. De kjøpes i en enkeltpakke. Den inneholder 36 punktvipper i 8 ulike stiler. I hver pakke er det 3 lengder: 10 mm, 12 mm og 14 mm.

Disse punktvippene lar deg lage en Hollywood Volume-type vippelook, men også en mer delikat versjon som er ideell for hverdagsbruk.

Et komplett sett for vippeextensions hjemme er også tilgjengelig. I tillegg til punktvippene inneholder den også annet tilbehør for å gjøre det enklere å gjøre påføringen selv.

Settet inneholder:

  • Nanolash bonder – denne svarte løsningen lar deg påføre punktvippene og jevne ut vippefargen din;
  • Nanolash remover – denne løsningen løser opp bonderen og lar deg fjerne de falske vippene uten problemer;
  • Nanolash sealer – lar deg fjerne det klebrige laget til bonderen;
  • øyevippeapplikator.
falske vipper

Hvordan påføre DIY-vippe-extensions hjemme?

Påføring av punktvipper fra Nanolash tar kun 10 minutter. Det spiller ingen rolle om du har tidligere erfaring med dette. Hele påføringen begynner med et lag lim. Du må vente i 30-60 sekunder før den blir klebrig. Bruk deretter vippeapplikatoren og påfør punktvippene under de naturlige vippene, ca. 1 mm fra vippekanten. Deretter er det bare å dekke det endelige resultatet med sealeren.

Vanligvis tar det omtrent 4 eller 5 punktvipper per gang, avhengig av hvilken effekt du ønsker å oppnå. Hele vippestylingen skal vare i opptil 5 dager.

DIY Lash Extensions – en innovasjon innen vippestyling

DIY Eyelash Extensions er et kvalitetsprodukt som blir stadig mer populært blant kvinner. De myke, lette punktvippene gjør det mulig å fullføre prosessen på bare 10 minutter.

Du kan endelig droppe avtalene i skjønnhetssalongen din. DIY Lash Extensions er designet for DIY-påføring hjemme. Disse punktvippene er perfekt tilpasset øyets form og etterligner naturlige vipper.

Med DIY-vippe-extensions for hjemmebruk kan alle kvinner forvandle utseendet sitt på bare 10 minutter!