Fladrende Makeup for Forskjellige Hudtoner

Å skape perfekt makeup ser veldig forskjellig ut fra person til person, spesielt når det kommer til hudtoner. Hva som passer for én person, vil kanskje ikke fungere for en annen. I dette innlegget skal vi se på hvordan forskjellige makeup-stiler og -produkter passer for forskjellige hudtoner, og vi skal også dele noen tips og triks for hvordan du kan velge og bruke produkter som virkelig får frem din naturlige skjønnhet.

Hvordan finne din hudtone

Første skritt for å finne makeup som ser flott ut på huden din, er å finne ut hvilken hudtone du har. Hudtonen din er ikke nødvendigvis det samme som hudfargen din. Mens hudfargen din kan endres med soling eller hudtilstander som rosacea, er hudtonen din konstant.

Det er generelt tre forskjellige hudtoner: varm, kald og nøytral. Varme toner har gule, fersken og gyldne undertoner. Kalde toner har rosa, rød eller blå undertoner. Nøytrale toner har en blanding av både varme og kalde undertoner.

Makeup for forskjellige hudtoner

Makeup for varme hudtoner

Hvis du har en varm hudtone, vil jordtoner som bronse, gull og fersken se fantastisk ut på deg. Metalliske gull og bronseøyenskygger vil virkelig poppe på øynene dine, mens en fersken-farget blush vil gi deg et sunt og naturlig utseende.

For leppene, prøv en oransje-basert korall eller en dyp, mørk bær. Unngå Farger som er for kjølig-tonet, da de kan få huden din til å se vasket ut.

Makeup for kalde hudtoner

For de med kalde hudtoner, kompletterer sterke, livlige farger som blå og lilla undertonene i huden din. Prøv en blå-basert rød leppestift eller en lilla-øyenskygge for en dramatisk effekt. Rosy blusher vil gi kinnene dine et friskt og ungdommelig utseende.

For en mer naturlig look, kan du prøve en ren, rosa leppestift og en subtil champagne-øyenskygge.

Makeup for nøytrale hudtoner

Hvis du har nøytrale toner i huden din, er du heldig! De fleste farger vil se bra ut på deg. Du kan eksperimentere med forskjellige farger og se hva du foretrekker. Men generelt vil jordtoner, rosatoner og fersken-toner se veldig flatterende ut for deg.

Prøv en bronseøyenskygge med en rosafarget blush for en overgangslook, eller gå dristig med en rød leppestift og en smoky eye.

Konklusjon

Når det kommer til makeup, er det viktigste å føle seg komfortabel og sikker. Lær deg å kjenne hudtonen din, og bruk den som en guide for å finne farger og produkter som vil fremheve din naturlige skjønnhet. Men husk, det er ingen regler i makeup. Eksperimenter, ha det gøy og bruk hva du elsker!