Fuktighet til huden med Nanoil Hyaluronic Acid Face Serum [5 FAKTA]

Vil et hyaluronsyrebasert serum tilføre mer fuktighet enn en fuktighetskrem? Hvorfor trenger huden hyaluronsyre? Vi besvarer disse spørsmålene sammen med Nanoil, produsenten av Hyaluronic Acid 2% Face Serum.

Alle vet at huden trenger vann, men færre av oss har kunnskap om de mest effektive måtene å tilføre fuktighet til huden vår på både i dybden og over lengre tid.

Det er derfor Nanoil er et merke som har valgt å tilby effektive kosmetiske produkter av høy kvalitet, i tillegg til kunnskap. Du er i ferd med å oppdage 5 fakta om Nanoil Hyaluronic Acid Face Serum i tillegg til å lære om hvordan du tilfører fuktighet til ansiktet ditt på riktig måte.

Nanoil Hyaluronic Acid 2% Face Serum

Dette er et nytt hudpleieprodukt. Et unikt, lettvektig, fuktighetsgivende serum som effektivt forbedrer fuktighetsnivåene og gjenoppretter ungdommelig hud. Dette serumet er lett å bruke og passer perfekt inn i den daglige hudpleien. På samme tid er det det eneste hyaluronsyreserumet som kombinerer komponenter som topp kvalitet med et elegant design. Det er en godbit for fans av effektiv hudpleie og fancy kosmetikk.

Ingredienser: Aqua, Natriumhyaluronat, Fenoksyletanol, Etylheksylglyserin

TING DU FORTSATT IKKE VET OM Å TILFØRE FUKTIGHET TIL HUDEN DIN

1. Hyaluronsyre er et fuktighetbevarende middel som finnes naturlig i menneskehud, og dessverre reduseres nivåene av syren i huden når vi eldes. 

Å tilføre fuktighet til huden med hyaluronsyre gir mening. Det er et av mange fuktighetsbevarende midler (stoffer som binder vann og leverer vannet dypt inn i hudlagene), og det eneste som er en naturlig ingrediens i det ekstracellulære komplekset i huden. Den holder huden fuktig, stram og elastisk. Dessverre vil hyaluronsyrenivåene i huden minke når vi eldes, og hudens evne til å holde på vann går derfor tapt over tid. Først vil fine linjer, tørrhet og stramhet oppstå. Produkter som inneholder HA kan hjelpe mot dette.

2. Serum med hyaluronsyre tilfører dobbelt så mye fuktighet som en fuktighetkrem med HA eller andre fuktighetsgivende midler. 

Valg av fuktighetsgivende produkt betyr ganske mye. Fuktighetskremer vi bruker i det daglige inneholder mye mindre næring enn serum, og derfor vil hyaluronsyreserum ha en bedre fuktighetsgivende effekt. Ikke bare fordi ingrediensene er mye mer konsentrerte og leverer flere næringsstoffer med hver eneste dråpe – men også fordi serumet er i stand til å penetrere dypere inn i huden og tilfører mer effektiv fuktighet så forbedringen i hudens fuktighetsnivåer blir både synlig og permanent. Du kan oppleve dette på din egen hud ved å bruke Nanoil Hyaluronic Acid Serum.

HVA VET DU OM NANOIL HYALURONIC ACID FACE SERUM?

3. Det beste hyaluronsyre-berikede serumet er Nanoil Face Serum – enkel ingredienssammensetning, flotte ingredienser.

Alle serum med HA fungerer ikke på samme måte, og du må huske på dette mens du handler. Du bør investere i et nøye utprøvd og anmeldt produkt med høy kvalitet som gir god effekt, rapportert av massevis av fornøyde kunder. Når det kommer til fuktighetsgivende produkter, er Nanoil HA Serumet en favoritt – det absorberes fullstendig inn i huden på et øyeblikk og tilfører dyrebart vann i de dypeste hudlagene. Dette gjøres mulig takket være den minimalistiske formuleringen, som kun består av fire ingredienser – derfor vet du at merket tror mer på toppkvalitet enn kvantitet. Noen ganger er mindre bedre.

4. Ikke bare vil Nanoil Hyaluronic Acid Face Serum effektivt tilføre fuktighet, det gir deg også alt du trenger i en hudpleierutine.

Om du bestemmer deg for å bruke et HA-serum hver dag, bør du velge et flerbruksprodukt. Nanoil Hyaluronic Acid Serum er et produkt som ikke bare tilfører fuktighet til huden. Regelmessig påføring av Nanoil forbedrer fuktighetnivåene i huden, glatter den ut, reduserer irritasjoner, fremmer raskere sårheling og reduserer kviser. Det er et veldig effektivt antialdrende serum som hjelper med å holde huden glødende, elastisk og myk. Om du er redd for fine linjer, vil Nanoil sitt fuktighetsgivende serum kunne redde deg.

5. Å tilføre fuktighet med Nanoil Hyaluronic Acid Serum er enkelt takket være lettvektig konsistens og enkel utstyrt dråpeteller.

Vi bør fortelle om en detalj til ved Nanoil Hyaluronic Acid Serumet – det varer veldig lenge. Takket være den lettvektige, konsentrerte konsistensen trenger du kun en dråpe av serumet for å tilføre fuktighet til hele ansiktshuden. Dette betyr at en flaske er nok til å vare i flere måneder. Bruk av produktet er enkelt takket være dråpetelleren. Du bare velger en porsjon produkt med telleren og masserer det inn i ansiktet med fingertuppene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *