Vedlikehold av manikyr hjemme

At-Home Manicures

Opprettholde en perfekt manikyr kan være en utfordring, spesielt når du trenger å gjøre andre gjøremål. Det er menneskelig natur å bruke hendene når du kommuniserer, lager mat, skriver eller til og med bærer ting. Heldigvis kan du følge noen tommelfingerregler for å sikre at manikyren din varer lenger uten å misfarges, chip eller sprekke. I denne 2000 ord lange bloggposten skal vi dykke inn i hvordan du kan vedlikeholde manikyren hjemme, og sikre at neglene dine alltid er på topp.

1. Bruk høykvalitets produkter

For det første er det viktig å bruke høykvalitets lakker og produkter som ikke bare ser bra ut, men også er skånsomme mot neglene dine. Billige lakkvarianter kan inneholde ingredienser som ikke bare kan tørke ut og skade neglene dine, men også kan føre til misfarging.

2. Forbered neglene dine riktig

Du kan også forlenge levetiden på manikyren ved å forberede neglene dine på riktig måte før du påfører lakk. Fjern all gammel neglelakk, form neglene forsiktig og skyv tilbake neglebåndene. Påfør deretter et base coat for å beskytte neglene og sørge for at neglelakken fester seg bedre.

3. Vær tålmodig

Det er også viktig å være tålmodig og gi hver lakkstrøk nok tid til å tørke helt. Hvis neglelakken er halvtørre, kan det føre til at de chipper og sprukker mye lettere og raskere. Så selv om det kan være fristende å fremskynde tørkeprosessen, vil du få mye bedre resultater hvis du venter til de er helt tørre før du går videre.

4. Bruk en toppstrøk

Når fargen på neglelakken er helt tørr, anbefales det å fullføre manikyren med et toppstrøk. Dette vil forsegle fargen og gi en glansfull finish, samtidig som det vil bidra til å beskytte manikyren mot chipping.

5. Ta vare på hendene dine

Å opprettholde en god håndhygiene og bruke en god håndkrem er en annen viktig faktor for å bevare manikyren lenger. Håndkrem vil holde huden din hydrert, noe som forhindrer at neglelakken flakker av.

6. Bruk hansker

En av de største fiendene for en manikyr er vann. Når vi vasker opp, rengjør eller utfører andre aktiviteter som innebærer å dyppe hendene i vann, kan det skade manikyren. Så for å beskytte manikyren, er det best å bruke hansker når disse aktivitetene er nødvendige.

7. Friske opp manikyren

Endelig, hvis manikyren begynner å se litt kjedelig ut, kan den friskes opp ved å legge på et ytterligere lag med toppstrøk. Dette vil tilføre glans og forlenge levetiden på manikyren.

Å opprettholde en manikyr hjemme er ikke rocket science. Med de riktige produktene og noen få enkle tips kan du få manikyren til å vare lenger og fremdeles se fantastisk ut.

God manikyrvedlikehold!

Publisert av ManikyrGuru