Hvordan gjør du øynene dine til å se større ut?

Vil du ha større øyne? Har du noen gang lurt på hvorfor øynene dine ser ganske liten, og hvis det er noe galt du gjør med din make-up? Du vil ikke bare lære noen grunnleggende tips og triks hvordan å gjøre øynene ser større, men du vil finne ut hva du skal unngå i øyet make-up. Vi ofte bruke feil produkter eller i feil områder uten selv å realisere det, kan det ikke ser best ut.

GJØR

Når du gjør øyet make-up, alltid bruke basis av øyet. Det vil hindre øyenskygge blir krøllet og fargen bli mer levende og pigmentert. Nå er det tid for fargespillet. Bruk lys skygge for å forstørre visse områder, mørkere farger for å gjøre ting mindre. Når du bruker hvit, kremet skygge, vil øyet pop, og det vil hente den frem. Påfør lys øyenskygge i midten av din øvre øyelokk, og under beinet under øyenbrynene. På denne måten vil du få en øyeblikkelig øyneløft effekt uten kirurgi eller Botox. Du kan også sette en liten bit av perle skygge eller en highlighter i de indre hjørnene av øyet. Denne enkle knep vil gjøre øyet virke lyse, åpne og våken. Du må innse at lys skygge i de indre hjørnene gjøre øynene dine ser nærmere hverandre. Hvis øynene dine er smale, bare hoppe over dette trinnet.

Ako opticky zväčšiť oči

Ta mørkere nyanse, fortrinnsvis i varm tone, og drar like over bretten. Bland det godt å skape øyehulen. Det er en perfekt måte å legge mer dybde til blikket. I tillegg, hvis du legger skyggen lysere enn din krøll en over lommen, vil du skape en illusjon av større område mellom din panne bein og brettet på øyet.
Anvend den mørke skyggen under nedre vippekanten, slik at øyet ser bredere. Den fantastiske triks for å gjøre øyet større bruker hvitt øye blyant på vannlinjen. Bruk svart mascara fra røttene av vippene til sine tips. De lengre vippene er jo bedre effekt får du. Prøv å fokusere på tuppen av vippene og på ytterkantene. Ikke glem å bruke en liten bit av concealer til å dekke grå under øynene sirkler.

GJØR IKKE

Ikke bruk mørk øyenskygge nær vippekanten og opp. Ikke ta med den mørke skyggen hele veien innover. Selv om du dekke hele lokket med skygge, er det viktig å ikke la det press nakne, uten skygge. Hvis du gjør det, vil det virke som øyelokket ferdig på det sted hvor skyggen gjør. Bruk aldri varm, mørk øyenskygge på beinet under øyenbrynene. Unngå å bruke svart øye blyant på vannlinjen. Det vil gjøre øyet vises smal og liten. Bruk alltid mascara på bunnen vippene til å strekke visuelt øyet. Fargerik mascara som blå eller grå vil ikke hjelpe deg å oppnå fantastiske, lyse øyne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *