Ny duft fra Shiseido – Ever Bloom!

Shiseido har lansert sin nyeste duft – Ever Bloom! Denne kombinerer essenser av alle de mest eksotiske blomstene og det åpner opp for en helt ny opplevelse av lukt. Shiseido er kjent for sine fantastiske produkter som appellerer til luktesansen, og Ever Bloom er definitivt ingen unntak!

Den vakre Ever Bloom-duften starter med en deilig skudd av mandarin og syrin. En frisk, blomsteraktig sammensetning av blomstervann og jasmin, tilsatt eksotisk søt vannlilje og litt tørketeamom. Deretter følger en tiltalende duft av eplesirup og litt krydret lukten av delikat neroli. Avslutningsvis kommer en intim sammensetning av søte muskatolje og sammensatt lukten av cedertre, for å komplettere den elegante duften.

Ever Bloom er den perfekte duften for kvinner som ønsker å uttrykke seg selv. Det er en frisk og lys duft, som også gir innblikk i både fruktighet og krydder. Ever Bloom Damen kan legge til et eksotisk preg til enhver form for antrekk. Vi anbefaler at du bruker denne parfymen hvis du skal ut for å danse, piknik eller feire en bursdag.

Ever Bloom fra Shiseido er designet for å hjelpe deg å holde dine sanser nær hele dagen og hele natten. Parfyme er ofte signaturfragrance eller «signaturduft» som mennesker bruker til å identifisere hverandre. Hvis du vil at en du kjenner skal kunne kjenne igjen duften din, er Ever Bloom et utmerket valg.

Parfyme er et meget personlig produkt. Shiseido har jobbet hardt med å skape en duft som skal føles som et unikt åndedrag som går så dypt inn i din personlighet som mulig. Ever Bloom er et kaptein som kombinerer selvsikkerhet og eksotisk femininitet. Dette er noe som gjør at duften er så unik og stilig. Ever Bloom er designer for kvinner som ønsker seg noe forfriskende og som samtidig er intet mindre enn perfekt.

Grunnlegger Yushin Fukasawa kommer fra Seikyo, et familie eid firma som selger parfymer. Gjennom dette firmaet har han utviklet en kompetanse og kunnskap om produktutvikling og design som skaper en helt unik verden kombinert med ikoniske, vakre trær. Dette har gjort at han har vært i stand til å skape mange unike produkter som inkluderer Ever Bloom-duften.

i dag er Shiseido markedsføringsledende innen parfymeproduksjon. Dette firmaet har lenge vært knyttet til luksus og ekstraordinære luktemumier, og de siste årene har de tatt dette til et helt nytt nivå med Ever Bloom. Den er unik og uforglemmelig og gir kvinner over hele verden muligheten til å uttrykke seg selv gjennom lukt.

Ifølge executive direktør Keita Nagai, er Ever Bloom konseptualisert som en tidløs lukt som symboliserer kvinnens evige skjønnhet. Det som gjør denne parfymen unik er de subtile luktene av eksotisk frukt og syrin, som kombineres med et hint av cedertre og muskatolje. Dette er bare ett av de mange unike produktene fra det japanske firmaet som selger sine produkter over hele verden.

Ever Bloom fra Shiseido er laget for kvinner som ønsker å kommunisere sin personlighet og kreativitet. Denne friske og sensuelle duften er en personlig signaturduft som gir kvinnene verden større styrke og selvsikkerhet. Uansett om du vil feire en bursdag, by på en piknik eller dans på et arrangement, er Ever Bloom parfymen perfekt for enhver anledning.