Highlighting Foam Strips: En Innovasjon Innen Hårfarging og Striping

Highlighting Foam Strips er en innovasjon for farget og stripet hår. Stripsene ble laget av det Maltesiske merket ColorCuts, som har forpliktet seg til å kombinere teknologi med miljøvennlighet. Dette er det perfekte tilbehøret til frisørsalongen din, som kan oppgradere kvaliteten på tjenestene dine.

Hårfargingsstrips fra ColorCuts er:

  • perfekte for profesjonelle fargeteknikere og lærlinger
  • slitesterke, elegante og brukervennlige
  • tidsbesparende og skjærer ned på tiden det tar å farge med opp til 50%
  • miljøvennlige og bionedbrytbare
  • maskinvaskbare opp til 3 ganger
  • semitransparente, fleksible og unike
  • klebende og holder seg festet til håret under hele fargeprosessen.

Stripsene utgjør de perfekte assistentene under flerlaget hårfarging. De utgjør det beste alternativet til upraktisk aluminumsfolie. Du trenger ikke lenger å kaste bort tid på å forberede og klippe stripsene klare. Polystyrenskumstripsene fra ColorCuts skader ikke håret. De er uten lim, men får god gripeevne i kontakt med fargeprodukter. De holder seg i håret under hele fargingsprosessen, glir ikke av håret, og det semitransparente ytterlaget gir deg fullstendig kontroll over fargingen, og gjør det enkelt å rette opp eventuelle småfeil.

ColorCuts skumwraps til farging

Highlighting Foam Strips – din hårfargingsassistent

Selv en nybegynnerlærling kan bli god på farging med de flerfargede stripsene fra ColorCuts. Dette unike tilbehøret hjelper med å skape spektakulære ombre, sombre, baleyage, striper eller andre fargeteknikker. Stripsene gir deg 100% kontroll over fargeprosedyren uten risiko for skader.

De iøynefallende og praktiske fargestripsene passer til farging av selv svært langt hår. Boksen inneholder 200 strips med dimensjonene 10 x 30.5 cm. Stripsene er laget av et lettvektig, temperaturregulerende materiale. De sørger ikke bare for en hyggelig fargeopplevelse, men er også utrolig nyttige: de ulike fargene hjelper deg å skille mellom ulike hårfargetoner du bruker.

Stripsene er forhåndsbeskjærte og følger med en brukervennlig boks som lar deg raskt og enkelt ta ut enkeltstrips. Ta farvel med rotete aluminumsfolie. Den uvanlige gripeevnen og levetiden for stripsene hjelper deg å oppnå et presist og jevnt hårfargeresultat.

Eksepsjonelle polystyrenskumstrips til frisørsalongen din

Highlighting Foam Strips kan ikke sammenliknes med aluminumsfolie. Størrelsen og fleksibiliteten på disse unike hårstripsene er spesiallaget for å passe alle hårlenger og lugger ikke håret under fjerning. De forhindrer temperaturrelaterte eller mekaniske skader. De tillater luftsirkulasjon mellom lagene og hver eneste strips holder varmen på innsiden for å gjøre fargeresultatet mer intenst. Stripsen holder seg kjølig på utsiden for maksimal komfort.

ColorCuts-merket tar vare på miljøet! Hårstripsene deres er laget av 80% resirkulerte materialer. Disse miljøvennlige og bionedbrytbare skumstripsene er utrolig effektive. Etter bruk vasker du dem i vaskemaskinen opp til 3 ganger, så kan de vare deg i opp til 800 bruk.

En gjenbrukbar pakke med fargerike skumstrips er et attraktivt tilbehør til frisørsalongen din som kan tiltrekke nye kunder. De kan korte ned fargetiden med opp til 50% og gir perfekte resultater. Velg praktisk frisørutstyr som elskes av frisører over hele verden!

Mer informasjon: colorcuts.mt

gjenbrukbare wraps til hårfarging ColorCuts