Omsorg for tørr hud

Tørr hud kan være en pinlig tilstand som oppstår når mindre olje er produsert av olje glands i huden din. Det ytterste laget av huden din fungerer som den selv oljet maskin, men noen ganger produksjonen kan ikke holde tritt med etterspørselen. Tørr hud har et utseende forårsaket av sin manglende evne til å holde på fuktigheten. Det føles som regel tett og ubehagelig etter vask med mindre noen form for fuktighetskrem eller krem påføres. Sprekkdannelse eller flasser er tegn på ekstremt tørr, dehydrert hud. Det er hovedproblemet i vintersesongen hvor luftfuktigheten er mindre. Problemer oppstår når du dusjer mye med sterke kjemiske såper og kroppen vasker eller lever i miljø der været er varmt og tørt. Tørr hud er mer utsatt for for tidlig aldring sammenlignet med oljeaktige eller blandede kombinasjons hud. Det er mange grunner til at huden din er tørr.

• Dusjing i varmt vann
• Tøffe værforhold (altfor varmt og tørt eller for kaldt)
• Arvelighet
• Dehydrering
• Luft forhold
• Sentralvarme
• Bruk av såper og sjampo med SLS at kle av huden din fra naturlig olje.

Noen mennesker kan bruke tusenvis av kg på dyre kremer og såper, som ofte er ineffektive. I stedet for å kaste bort pengene dine på dyre produkter, prøve naturlig hud rettsmidler som vil gjøre huden din glød igjen.

dry_skinhow

Det første du bør gjøre er å kaste ut noen harde hud rensemidler. Ethvert produkt som inneholder natrium laurylsulfoacetat er svært skadelig for huden din som det unødvendig fjerner beskyttelseslaget fra huden din. Når håret er skinnende ren, er det tegn på at sjampo har kjemisk formel. Flass er det første tegnet på at hodebunnen er tørr og at endring av hår-rensing produkt for en naturlig en løser kløende problem.

Pass på at du bruker fuktighetsgivende produkter hver gang etter badet. Prøv å unngå varmt bad og bruk lunkent vann i stedet. Den fantastiske godbit for huden din ville være å legge en spiseskje olivenolje eller kokosolje til badet. På denne måten vil huden ikke miste fuktighet, og det vil være glatt og myk for mange timer. Når rensing huden din bruker filtrert vann i stedet for springen ett. Vannet i springen inneholder klor som tørker ut huden.

Alle som lider av tørr hud bør sørge for at du drikker nok rent vann. Kaffe, brus eller te teller ikke som de har dehydrering egenskaper. Bare rent vann og rik frukt kan gjenopprette huden din tilstand fra innsiden og ut. Folk har den vanlige oppfatningen om at de bør drikke når de er tørste. Kroppen gir deg et sterkt signal om at det allerede er dehydrert hvis du har lyst til å drikke noe. Det verste du kan gjøre da er å drikke et glass cola. Sju til åtte glass filtrert vann anbefales.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *