Arganolje fra Nanoil. Et Produkt Som Vil Snu Skjønnhetsrutinen din på Hodet

Drømmer du om vakkert og langt hår? Ønsker du at cellulittene og strekkmerkene dine kunne forsvinne fra kroppen din? Lurer du på hva som kan gjøres for å forebygge mot fine linjer og gjenopprette stramhet i huden? Møt altmuligfikseren arganolje fra Nanoil, som både forsinker aldring, gjør hårveksten raskere, styrker neglene… og mye mer!

Nanoil Argan Oil: 100% organisk | uraffinert | kaldpresset

Innholdsdeklarasjon: Argina Spinosa Kjerneolje

Størrelse: 50 ml

Det finnes over 100 dyrebare virkestoffer som flyter rundt i arganoljen og som utgjør et kraftig og flerbrukbart produkt for alle. Nanoil Argan Oil er en antioksidant som bekjemper frie radikaler, som dermed forebygger mot for tidlig aldring av huden. Den tilfører også fuktighet og forbedrer elastisitetsnivået. Uansett hudtype vil arganoljen hjelpe alle med å holde seg vakre.

Om du er på jakt etter en neglebalsam som ikke inneholder syntetiske fyllstoffer er Nanoil Argan Oil et must. Ecocert sertifiseringen beviser at oljen er av høyeste kvalitet.

Arganolje er verdens mest populære kosmetiske olje og utvinnes fra det Marokkanske argantreet, som av enkelte kjennetegnes som «livstreet». Hver eneste dråpe av arganoljen fra Nanoil tar vare på huden, håret og neglene dine.

@nanoil.official

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Innholdet i ren arganolje

80% av innholdet i Nanoil Argan Oil er essensielle, umettede fettsyrer. De gir deg ingenting annet enn fordeler for håret og huden din. Bortsett fra denne inneholder ren arganolje:

  • Oljesyre som transporerer næringsstoffer til de dypeste hud- og hårlagene.
  • Fytosteroler som motvirker aldring og fremmer et ungdommelig utseende.
  • Flavonoider som reparerer og forebygger mot for tidlig aldring.
  • Butyrospermol som lindrer og roer ned irritert hud; perfekt ettersolingspleie.
  • Polyfenoler som beskytter huden mot alle former for skade.
  • Omega 3 og syrer, som er livsviktige for at huden skal fungere ordentlig.

Effekten av Nanoil Argan Oil for håret og huden

Denne superlettvektige arganoljen fungerer for alle. Den tolereres godt av alle hudtyper og kan benyttes som et fullstendig naturlig alternativ til vanlige ansikt- og øyeserum. Siden dette skjønnhetsproduktet består av kun en ingrediens kan du bruke den på sensitiv, kviseutsatt, skadet og fet hud for å tilføre fuktighet, øke fastheten og oppnå et sunnere utseende ansikt.

Det samme gjelder hårpleien. Arganoljen gjenoppretter glans i matt hår og gjør hårvekstprosessen vesentlig raskere. Masser oljen inn i hodebunnen for å håndtere ukontrollert uttynning og for å roe ned talgkjertlene. Splitte tupper? Påfør arganolje i hårtuppene hver dag for å merke bedringen.

Gni arganolje inn i negleplaten og neglebåndene regelmessig i et par uker, så vil du unngå at de sprekker eller brekker av. Om du sprer et par dråper av denne gyldne oljen på hælene, knærne og albuene dine vil du gjøre huden mykere og mer fuktighetsrik. Ikke glem å påføre en liten mengde kaldpresset arganolje til huden rundt øynene og vippene for å øke elastisitetsnivåene hos begge.

nanoil ARGANOLJE

Flott verdi & stor størrelse

Nettanmeldelsene beviser at den multitaskende Nanoil Argan Oil elskes av tusenvis av kvinner og skjønnhetsindustrispesialister fra hele verden. Du får så mye som 50 ml ved kjøp av bare en flaske av dette brilliante og veganervennlige skjønnhetsproduktet. Den rasktabsorberende oljen gjør det enkelt og raskt å spre produktet over enhver kroppsdel du føler trenger fuktighet og næring.

Ved hjelp av Nanoil kan du være sikker på at du vil eksponere håret og kroppen din for den best mulige behandlingen. Og dette gjelder ikke bare for arganoljen, men også de andre skjønnhetsproduktene Nanoil har å tilby.