Nanoil – presentasjon av et ideelt kosmetikkprodukt

Sunt og vakkert hår er det alle kvinner ønsker. Lokkene er grunnsteinen i det kvinnelige imaget. Hver av oss vet at det ikke bare er hårets utseende som betyr noe, men noe mye viktigere: en følelse av femininitet og selvtillit.

Håret er vårt svake punkt. For å gjøre det vakkert, sunt og godt tatt vare på, bør du gi det tilstrekkelig pleie og gi det komponenter som støtter sunn vekst, som forynger og gir næring fra rot til tupp.

Den brutale sannheten er at hoveddelen av kosmetikkprodukter generelt ikke fungerer på regenerering av håret. De er mer til skade enn gagn, fordi de inneholder en rekke dehydrerende og skadelige alkoholer, silikoner og parabener. Langvarig bruk gir bare skuffelse og svekker lokkenes tilstand betydelig.

Heldigvis har merket Nanoil bestemt seg for å få en slutt på slik uheldig hårpleie ved å skape en slags skjønnhetseliksir. Nanoil er unik, innovativ og prøver ikke bare å forbedre hårets utseende, men også rekonstruere og regenerere strukturen. Videre gjør Nanoil håret tykkere og øker hårveksten hvis brukt jevnlig. Frisyren din får utrolig volum.

Nanoil – hvordan ser den ut?

Nanoil er et produkt som er skapt med fokus på detaljer. Den slanke, elegante glassflasken med sylinderfasong og svart farge inneholder en gyllen, vakkert duftende essens, som består av nøye utvalgte naturlige oljer og en rekke naturlige næringsstoffer og pleiestoffer. Nanoil har en spektakulær trekork med et inngravert løv. Som en helhet ser den tiltrekkende og stilfull ut. Nanoil er utstyrt med en svært komfortabel og elegant pumpe, som gjør det lettere å dosere produktet.

Nanoil hårolje – hvorfor er den så enestående?

Merket Nanoil innser at hver kvinne har forskjellig hår, og derfor utviklet de produktet på en slik måte at innholdet og den molekylære strukturen perfekt matcher hver av de tre hårporøsitetene. Med andre ord, for hver av de tre hårtypene. På produsentens nettside (www.nanoil.no) finner du detaljerte beskrivelser om hver porøsitet (høy, medium og lav) med tilhørende bilder av høy kvalitet. Derfor vil du lett kunne avgjøre porøsiteten til håret ditt og velge riktig versjon av Nanoil.

Nanoil hårolje – hva inneholder den?

Hver av de tre versjonene av Nanoil hårolje inneholder en rekke nærende ingredienser – alle kombinert på en måte som interagerer med de spesifikke behovene til håret. Resultatene er hovedsakelig basert på kraften til naturlige oljer, som er de beste stoffene for å gi håret næring og regenerere det. Ingen av de utvalgte oljene som finnes i Nanoil er der ved en tilfeldighet: de naturlige oljene er harmonisk kombinert med hårets porøsitet slik at partiklene deres passer inn i strukturen.

Nanoils resultater støttes også av en rekke stoffer, som hvis man mangler disse gjør at håret blir dehydrert, matt og faller lett ut. De viktigste inkluderer: lanolin, silke, keratin og pantenol. Takket være disse komponentene blir håret ditt vakrere enn noen gang tidligere.

Nanoil hårolje hvordan fungerer den?

Hver av de tre versjonene av Nanoil er trygge, gir ikke irratasjoner eller har komedogeniske egenskaper. Oljen er fri for parabener, silikon og alkoholer.

Du vil bli overrasket over hvor vakkert håret ditt ser ut takket være behandlingen med Nanoil. Produktet forskjønner og disiplinerer hårstråene fra første bruk. Takket være jevnlig bruk av Nanoil vil håret ditt:

 • bli regenerert fra rot til tupp
 • keratinstrukturen forbedres
 • defektene på håroverflaten gjenoppbygges
 • slutte å falle ut
 • begynne å vokse raskere
 • bli tykkere, og hårsekker i dvale vil begynne å arbeide
 • få tilbake mykhet, elastisitet og glød
 • Nanoil vil bremse effekten av hårets aldring
 • grå hår vil forsinkes
 • Nanoil vil beskytte håret mot skade
 • Nanoil vil beskytte håret fra solen
 • Nanoil vil forhindre håret fra å bli krusete og statisk
 • Nanoil vil gjøre styling lettere
 • Nanoil vil regulere talgutskillelsen
 • Nanoil vil balansere hårets vann og lipider

Nanoil hårolje hvordan bruker man den?

En annen av de utvetydige fordelene ved Nanoil er at den kan brukes på mange måter, og det å kombinere slike pleiemetoder gir regenerering av håret i dybden, og et vakkert utseende. Du avgjør hvilken påføringsmetode som er best for deg.

Nanoil er et uendelig antall mulige bruksmåter. Avhengig av hva håret ditt trenger kan du gi det regenerering i dybden og la Nanoil bli værende i hår og hodebunn til og med gjennom hele antten, eller rett og slett påføre det på tørre lokker for å disiplinere dem og øke glansen.

Nanoil vil være flott som en hårmaske, som et tillegg til kremer og balsamer, som et serum for hårtuppene eller som en foryngende emulsjon brukt uten skylling. Den kan brukes på både tørt og vått hår… skylt ut eller ikke… gi hele håret næring eller bare individuelle hårstrå…

Dens allsidighet og presisjon, og synergien mellom høykvalitets næring og regenererende ingredienser gjør Nanoil til et ikonisk kosmetikkprodukt. Bravo, Nanoil!

16 Kommentarer “Nanoil – presentasjon av et ideelt kosmetikkprodukt”

 1. Håroljer er utrolig! Jeg elsker dem ! <3

  Svar
 2. Jeg ville gjerne møtt dette produktet personlig 😀

  Svar
 3. Det høres ut som et idealprodukt, lurer på om det virkelig virker så godt

  Svar
 4. Har brukt denne oljen i noen måneder. Dessverre er jeg ikke særlig regelmessig med påføringen men etter hver håroljing ser håret mye bedre ut, det er glansfullt og mykt

  Svar
 5. Kan ikke forestille meg hårpleie uten håroljing:) så fort du finner din perfekte olje er resultatene forbløffende! 🙂 jeg har testet mnge oljer og fant endelig den som er helt perfekt for håret mitt:) det er nanoil for hår med lav porøsitet og matcher håret mitt perfekt. Helt siden jeg begynte å bruke den har håret vært vektløst og spenstig og bare vakkert! Jeg anbefaler den på det sterkste 🙂

  Svar
 6. Høres utrolig ut, aldri hørt om et produkt som matcher hårporøsiteten

  Svar
 7. Håret mitt blir fett veldig fort så dessverre er ikke oljer noe for meg

  Svar
  • Det finnes oljer som hjelper å håndtere fet hodebunn. Generelt har oljer flott påvirkning på hårets tilstand

   Svar
 8. Jeg hadde forskjellige produkter som skulle beskytte hårtuppene mine og likevel er det bare denne oljen som har klart å gjøre det, ingenting funket så effektivt som nanoil

  Svar
 9. Jeg oppdaget håroljing for lenge siden og hver vinter liker jeg å skjemme meg bort med en oljebasert behandling for håret mitt takler ikke lave temperaturer

  Svar
  • Etter hver vinter og sommer er håret mitt ekstremt skadet og tørt

   Svar
 10. For meg er det for mye styr med hele håroljegreia, så jeg kjøper heller en god balsam. For mye stress med oljer og jeg har ikke tid til det. En balsam er rask og enkel å påføre og skylle ut.

  Svar
 11. En gang etter å ha farget håret tok frisøren min den i håret og det så fantastisk ut etter føning! Det var både glansfullt og super mykt.:) dessverre var prisen litt for høy

  Svar
 12. Et utrolig produkt! Og veldig effektivt! Du trenger virkelig ikke å bruke veldig mye produkt selv om du har langt hår

  Svar
 13. Aldri hørt om det før men jeg vil veldig gjerne prøve det 😀

  Svar
 14. Jeg har brukt linfrøolje en stund nå og kan allrede se forbedring, den eneste ulempen er lukten

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *