Hvordan du bruker concealer som en proff

Mange jenter som bare starte sin make-up eventyr kan føle seg forvirret og overveldet av valget av concealerer tilgjengelig. Vi kan finne et stort utvalg av forskjellige nyanser og konsistens. Hvordan velge den perfekte concealer for våre hudtype slik at det ikke ser klumpete og at det dekker huden vår ufullkommenhet? Den gode concealer er skjønnheten produktet no.1 at hver kvinne bør ha i veska. Concealer kan ikke bare skjule kviser, men det også kan fungere som foundation, og det er et flott verktøy for å profilere ansiktet.

De fleste av concealerer som kan bli funnet på apotek hylle inneholde tre grunnleggende ingredienser: talkum, titandioksid, og Makadamiaolje. Når du tenker på tale, kan du føle bekymret som du sannsynligvis umiddelbart så hvor fantastiske mengder det er innånding direkte til lungene. Diskusjon i små mengder som brukes i kosmetikk er veldig trygt og dens rolle er å absorbere olje overflødig at huden din produserer. Titandioksid, mye brukt i solkremer, skaper beskyttende lag som ikke tillater concealer for å få til porene. Det gjenspeiler også solstrålene gjør huden din ser frisk og glansende ut. Den siste ingrediensen, er Makadamiaolje svært nærende for huden din og det hydrater og fukt huden din hele dagen.

Hvordan bruke concealer?

Det avhenger av hva konsistensen er og hvor du vil plassere den. Hvis du har flytende produkt du ønsker å bruke tryllestaven som normalt går med produktet. Resten av concealerer skal anvendes med den flate børsten. For å skjule under øynene mørke sirkler, vil du bruke en liten pensel; til konturer, kan du bruke din foundation eller en egen mellomstort pensel. Det er imidlertid concealerer i stick-form som har en tykk konsistens. For produktet som skal fordeles jevnt, er det best å bruke en liten mengde av det på en finger og varme i opp litt før du trykker den inn i huden.

Hvordan skjuler du huden ujevnheter?

For å minimere forekomsten av grå under øynene bruker concealer som er 2-3 nyanser lysere enn huden din som du ønsker å lysne det. Det er en vanlig myte som sier at du må bruke rosa concealer. Sannheten er at den rosa skygge på toppen av grå eller grønn farge kan resultere i å gjøre dette området skiller seg ut og bli mer synlig. Prøv å finne nøytral tone lysere enn huden din for best effekt. For å skjule noen svarte flekker eller kviser bruker ikke veldig lys concealer fordi når det er lysere enn resten av ansiktet ditt det vil være synlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *