I sminken, selv om det er meget individuelt, er det fortsatt viktig å observere få basiselementer for å få det riktige resultatet. Vi kommer til å vise deg de vanligste feilene som du aldri bør gjøre mens du makeup. Det du ikke skal gjøre i sminker

Å skape et perfekt, friskt og naturlig utseende er ikke så enkelt som det høres ut, og likevel kan det noen ganger være vanskelig å ikke begå noen av feilene som vi viser deg nedenfor.

Glemme å påføre primer

Å bruke primer er nøkkelen til å få det rette utseendet. I tillegg til å fiksere sminken din, reduserer den glans andelen av huden, og gir den en jevnere tekstur, hvilket gir et bedre og lengre holdbarhet. For daglig bruk anbefaler vi å bruke en som gir et matt resultat.

At sminken er for tung

Sørg for å velge teksturer som gjør det lett å skape et naturlig, friskt utseende. Hvis det er for tungt, vil det samle seg opp og legge seg i fine linjer, neser og porer, og dette vil forringe utseendet ditt.

Være for dårlig med skriking

Pensel og beautyblender er like viktige for å forbedre sminken som den produktene vi bruker. Bruk disse til å blande sminke, og passer på å ikke bruke for mye av den for å unngå store flekker eller misfarging.

For å være overambitiøs

Noen ganger kan det være fristende å bruke for mange produkter og for ulike teksturer, men prøv å ikke overdrive med å skape en veldig dramatisk eller over fargetine.

Overskride lyseste

Vårt beste tips for å unngå store glansfeil, er ikke å bruke produktet for lokalt. De bruker masse fuktighet og er laget for å få frem hudens naturlige glød. Det er bedre å jobbe seg opp gradvis og å ikke overskride lyseste.

Glemme å påføre lip balm

Dette er en stor feil, da leppene er det området som fortest er skadet på grunn av kulde, vind og sol. Det er viktig å dekke leppene med en fuktighetsgivende leppebalm for å øke sminkens varighet og hindre tørking.

For liten kontur

Å konturere ansiktet gir oss definisjon, og er et effektivt verktøy for å kunne modifisere ansiktsoverflater. For mange mennesker synes kontur vanskelig, så det er viktig å huske å ikke gjøre det for faintly.

Søvnmangel

Søvn er et annet av de viktigste elementene for å holde huden og helsen vår bra. Takket være mineraler som sink, magnesium og selen; som er de stoffene som regulerer kroppens hormoner, opprettholder de ungdommelig hud.

For mye sol

Til tross for at mange mennesker elsker å sole seg, vet vi alle at det er veldig farlig for vår hud og helse. Ulike farlige stråler som UV, UVA og UVB, skader huden vår, og de kan føre til hudkreft hvis vi ikke passer på å bruke solbeskyttelse.

Bruk uegnede produkter

Hver hud har sine egne behov for å få den til å se frisk, jevn og ungdommelig ut. Forsøk ikke å lage forskjell på produkter som passer eller ikke, gå til en ekspert som en hudlege eller en hudpleieekspert, slik at de kan anbefale deg den beste behandlingen etter din hudtype.

For å ignorere kontroll av plommer

Å se etter plommer er veldig viktig, da produkter som ble brukt 12 måneder siden er gått ut på dato, og naturligvis ikke kan forventes å opprettholde egenskapene. De sminkeproduktene har et aluminiumsmerke bak på produktet med kode i tre brett, hvor det første brettet gir året, det andre måneden og det tredje dagen.

Konklusjon