Nanoil Castor Oil, den høyeste kvalitet

Vil ikke håret ditt vokse? Sliter du med strekkmerker og cellulitter? Er øyebrynene og vippene dine tynne? Finnes det for mange skavanker i ansiktet ditt? Et kosmetisk produkt kan håndtere alle disse problemene! Møt Nanoil Castor Oil, av høyeste kvalitet og en sertifisert ricinusolje som møter opp til alle hudpleiebehovene dine.

Hva får den til å skille seg ut blant konkurrentene? Den er uraffinert, kaldpresset og organisk. Den inneholder ingen unødvendige ingredienser som potensielt kan skade deg. Formuleringen er lettere enn tradisjonelle ricinusoljer. Den kan brukes i hår, negler, på bryn, øyevipper og er også uerstattelig som ansiktsrens.

Ricinusolje – egenskaper og bruksmåter

Oljen presses ut fra ricinusfrø og brukes som en populær ingrediens innen både medisin og kosmetologi. I mange år har den vært kjent som et avføringsmiddel, men har nylig fått mer popularitet som et produkt til både innvortes og utvortes bruk. Regelmessig bruk av ricinusolje anbefales om du har uttynnende, sprøtt hår som faller ut for mye.

Den inneholder vitaminene A og E, ricinolsyre, linol- og oljesyrer og omegafettsyrer. Den har en tyktflytende og oljete konsistens og en lysegul farge. Den har kraftige fuktighetsgivende, styrkende og gjenoppbyggende egenskaper, og kan bekjempe flassing og hudproblemer. Hårtap er et problem som rammer mange mennesker, og ricinusoljen håndterer også dette bra. Håret ditt vil bli sterkt, glansfylt og motstandsdyktig. Oljen kan brukes på øyebryn eller øyevipper for å fremme økt vekst og gi dem litt mørkere farge, som tilfører optisk volum.

ricinusolje for hårvekst nanoil

Ricinusolje har antibakterielle, soppdrepende og antiseptiske egenskaper. Den fungerer perfekt for mennesker som sliter med fet hodebunn eller akne. Produktet regulerer funksjonaliteten av talgkjertlene, som forebygger overflødig talgproduksjon. Ved å blande den med en annen olje kan du bruke den for å rense ansiktet ditt og forebygge mot betennelser.

Den har en ganske tykk konsistens, men Nanoil Castor Oil er derimot utstyrt med en nyttig pipette som gjør det enklere å dosere produktet presist. For en litt lettere konsistens kan du blande ricinusolje med en annen valgfri olje (for eksempel arganolje). Masser en liten andel av oljen inn i hodebunnen ved å massere med fingertuppene og la sitte i 30 minutter for best mulig resultat. Slik kan oljen absorberes inn i de dypeste hudlagene og stimulere cellefornyingsprosessene.

Ricinusolje kan brukes til å pleie negler og neglebånd. Ved regelmessig bruk blir negleplaten sterk og glatt. Dette er en flott behandling for svake negler som tilfører næring og gjenoppbygger dem, og forebygger splitting.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Hva gjør Nanoil Castor Oil aller best?

Produktet kommer til å vare deg i mange måneder fordi det selges i flasker på 50 ml. Den mottar strålende anmeldelser på internett og er en ekspert på å bekjempe mange forskjellige hudproblemer. Effektene er langvarige og legges merke til etter kun et par bruk. Oljen vil styrke håret ditt fra rot til spiss, forebygge mot sprø negler og få fettceller til å forsvinne gjennom regelmessig massasje, så du blir kvitt cellulittene. Den har også den beste prisen for så høy kvalitet. Produktet er fullstendig naturlig, økologisk, universalt og flerbrukbart. Passer til alle, så du kan dele den med de du er glad i.

Bestill fra nanoil.no og begynn reisen mot bedre hudpleie

naturlige oljer nanoil