Nanoil Argan Oil Micellar Shampoo: Endelig en Bra, Fuktighetsgivende Sjampo!

Er du et av de som tror at sjampo ikke er et viktig hårpleieprodukt? Om dette er tilfellet, er det på tide at du finner ut hva en skikkelig god hårvask er i stand til. Prøv en sjampo som virkelig overrasker. En god kombinasjon av gjennomgående rengjøring, balsamering og næring. Se hva som gjør Nanoil Micellar Shampoo basert på arganolje til en bestselger.

Nanoil Argan Oil Micellar Shampoo. En hårvask som skaper forskjell

Hovedrollen sjampo har er å rengjøre håret, så det er rart at så mange sjampoer ikke gjør dette skikkelig. Dårlig vasket hår og oppbygging av smuss i hodebunnen fører til massevis av hårproblemer og gjør hårstråene svake.

Vi bør ta vare på håret vårt selv når vi vasker det, og det er derfor det er lurt å strekke seg etter en micellærsjampo som etterlater håret fritt fra urenheter, svette, giftstoffer og produktrester (spesielt fra stylingprodukter) men som også har enda en fordel: de pleier hodebunnen, balanserer pHen og motvirker irritasjoner.

Nanoil Argan Micellar Shampoo får deg til å kjenne forskjell etter kun et bruk. Håret får mer volum, er enklere å børste selv når det er vått og både ser og føles mykere ut.

Ingredienser i Nanoil Argan Micellar Shampoo

Nanoilsjampoen inneholder stoffer av toppkvalitet som sammen utgjør en superpleiende formulering som får håret til å se så utrolig mye bedre ut. Denne micellærsjampoen med argan inneholder:

 • Arganolje – den beste håroljen som beskytter mot skader, øker glans og styrker. Den er også en kilde til fettsyrer og vitamin E, som er livsviktig for sunt hår.
 • Miceller – rengjør håret i dybden, tilfører volum og et vakkert utseende.
 • Tara-gummi – får håret til å se bedre ut, tilfører fuktighet, kontrollerer oljeproduksjon.
 • Ricinusolje – beskytter hårfargen, styrker, motvirker hårtap.
 • Sericin – tilfører fuktighet til håret, øker volum.

Selv om noen av komponentene er sjeldne, kan du være sikker på at Nanoil Argan Micellar Shampoo ikke inneholder tilfeldige stoffer. Alle er blandet sammen for å gi deg sterkt, sunt og glansfylt hår.

Effekter: hva gjør Nanoil Argan Micellar Shampoo med håret?

Her er resultatene du kan satse på:

 • Sterkt, næringsrikt hår.
 • Fullstendig ren hodebunn.
 • pH-balansert hodebunn (ingen kløing eller overflødig oljeproduksjon).
 • Mykere, glattere og enklere hår.
 • Ingen krusing eller floker.
 • Perfekt hårfrisyre hele tiden, uansett forhold.
 • Motstandsdyktighet mot lave og høye temperaturer som kan skade håret.

Nanoil Argan Micellar Shampoo. Anmeldelsene er den beste informasjonkilden!

Fordi Nanoil Argan Micellar Shampoo er den beste arganoljebaserte sjampoen for et renere og sunnere hår, er det ikke rart at den blir høyest rangert i anmeldelser og rangeringer. Hårstylister, skjønnhetsbloggere og vloggere anbefaler den. Nanoilsjampoen er et must-have som grundig rengjører håret. Du kan kjenne at håret ditt er rent, og at det er godt tatt vare på.

Nanoil beste micellærsjampo med arganolje

Opplev hvordan du kan tilføre næring til håret ditt, kun ved å vaske det. Velg micellærsjampo med arganolje, og om du trenger litt ekstra næring til håret ditt bør du også skaffe deg arganmasken og dobbeltfase-balsamen fra Nanoil som tilbys her: www.nanoil.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *