De siste produktene i min sminkepose

Mange av oss kjenner stor glede når vi åpner vår sminkepose og ser på alle vakre, nye produkter som vi kan bruke til å skape vår perfekte look. Enten du er en makeup junkie eller en nybegynner, er det gøy å se på alle de nyeste produktene som er tilgjengelige. Det siste vi vil gjøre er å gå glipp av noen store nye produkter som vi ikke har sett tidligere.

Hvis du er ute etter de hotteste produktene på markedet for øyeblikket, kan du se nærmere på disse fem vakre produktene som har dukket opp i min sminkepose.

1. Fargemaskemasker fra My Beauty Spot

My Beauty Spot er kjent for sine fantastiske produkter, og deres angrepet fargelegging masker også definitivt ikke skuffet meg. Disse maskene gir henna-farging uten å belaste krøllene, og de kan fås i flere ulike farger. Jeg pleide å tenke at flerkomponentfargemasker var litt skummelt, men disse maskene var så lette å bruke.

2. Supernova-paletten fra Viseart

Siden Viseart’s Supenova-palett var min favorittøyeskyggepalett så langt, vet jeg at jeg gjør et godt valg hver gang jeg bruker den. Denne paletten er fylt med de mest nydelige nyanser av bronse, hvitt og velmakende plomme. Jeg elsker å bruke kombinasjonen av disse fargene for å lage en varm, solbrun sminke som varer.

3. Concealer fra Dior

Jeg elsker Dior’s concealer som hjelper meg med å dekke min redness og fremheve trekkene mine. Dette er et av de beste produktene som jeg har prøvd, og med en rekke fargen, er det et perfekt valg. Rik på nærende ingredienser som nøytraliserer og fjerner flekker, kviser og rødhet.

4. Marrakesh Oil fra John Masters Organics

John Masters Organics’ Marrakesh Oil har virkelig ryddet opp håret mitt og gitt det et mer sunt og glansfullt utseende. Oljen er også rik på næringsstoffer som hjelper meg med å holde håret mitt mykt, fuktig og silkeaktig. Oljen er også veldig paraben- og sulfatfri, noe som betyr at håret mitt er beskyttet mot skadelige ingredienser.

5. CCC Cream fra Dr. Jart +

Dr. Jart +’s CCC Cream er mitt dagslys. Denne cremen er fullpakket med anti-aging ingredienser som forbedrer hudens struktur og hudton. CCC Cream skaper også enkel sminkeutseende som jeg elsker. Dette produktet er spesielt godt når jeg trenger å utfylle en skinnende utseende.

Mitt sminkevesen Å få tak i de nyeste produktene og det siste innen sminke, nekter jeg aldri. Jeg elsker å utforske det beste av det nye, og hvert eneste produkt som er listet ovenfor, har hjulpet meg med å oppnå den perfekte looken.

Hvis du fortsatt er på utkikk etter noen av de de hotteste produktene å få, anbefaler jeg deg å sjekke ut alt fra My Beauty Spot, Viseart, Dior, John Masters Organics og Dr. Jart+. Jeg kan trygt garantere at alle disse produktene vil hjelpe deg å skape den perfekte mascara- og øyenskyggelooken.

Uansett hva du leter etter, er det så mange nye og spennende produkter å velge mellom, og disse fem er mine definerte favoritter! Bare følg produktanbefalingene mine og nyt utseendet som du sikkert vil elske.