Beste skjønnhetstipsen & Triksen

Beste skjønnhetstipsen & Triksen

Vi vet den grunnleggende make-upen, men ikke mange vet at i stedet for å følge vanlig make-up rute kan vi gjøre ting litt annerledes. Her er 10 triks og tips som vil gjøre alles liv enklere.

1. Før du gjør du et øye make-up fuktig øyet pensle med vann eller øyedråper slik at den kan plukke opp pigmentet bedre. På denne måten vil fargen vises lysere og mer levende på huden.
2. Hvis øyenskygge eller en presset innstilling pudder har blitt knust du kan fikse det ved å blande den med isopropanol. Når skyggen tørker ut kan du begynne å bruke det igjen.
3. Når mascara blir klumpete, kan du utvide skallet sitt liv ved å sette røret i varmt vann i fem minutter. Gi den en god røre, og du kan nyte et perfekt øye make-up. Du kan også legge litt av øyedråper så alt tørr mascara blir som nye igjen.
4. Prøv DIY alle dyre skjønnhetsprodukter. I stedet for å kjøpe kostbar kroppsskrubb gjør en selv. Bland sukker med honning, legge til dine favoritt duft dråper. Viola! Ditt naturlige, hjemmelaget skrubb er klar.
5. Hvis dyrt mascara som du absolutt elske har bare kjøre ut ikke kjøp det igjen. God mascara på 90% er definert av god børste. Gjenbruk den gamle, dyre pensel i en rimeligere mascara. Det er bundet til å fungere på samme.
6. Hvis du vil bruke din flytende foundation prøver å bruke pensel eller fingrene som de tar mindre produkt enn svamp. Svampen absorberer mye av fundament som resulterer i produktet svinn.
7. Før du gjør en avtale med skjønnhetsekspert eller frisøren sjekk www.groupon.com for eventuelle rabatter i byen din.
8. Hvis du ikke har råd til dyre Sigma eller Mac pensel, kan du med hell bruke billigere pensel. Du finner dem i alle hobbybutikk. De kommer i samme tekstur og størrelse som standard make-up børster.
9. Forsterk vippene volum ved å bruke milde baby pudder på vippene før andre strøk med mascara. Det vil gjøre dem to ganger tykkere og voluminøs.
10. Lag en tilpasset neglelakk ved å blande den gamle, ødelagte øyenskygge med klar overflate.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *