TOPP 10 Vitamin C-baserte Ansiktsserum du MÅ prøve!

Du er bare et steg unna feilfri hud. For å ta dette steget trenger du en bro som kan ta deg til den andre siden. Vitamin C-serum er denne broen. Dette er et antialdrende, glødboostende, hyperpigmenteringsfjernende stoff som vil la deg føle glede over huden din igjen.

Vitamin C-serumer – lettvektige produkter tilført askorbinsyre – blir mer og mer populære. Denne typen serum er alltid et bra valg fordi vitamin C er et naturlig stoff som er livsviktig for huden vår. Det er synd at kroppene våre ikke klarer å produsere det. Hudpleieprodukter med vitamin C er den eneste og beste måten å tilføre denne livsviktige ingrediensen til huden vår på. 

Hvilke askorbinsyrebaserte produkter er verdt et forsøk? Det første man bør se på er at det bør være en naturlig formulering som ikke inneholder potensielle irriterende stoffer. I tillegg bør vi velge et serum med stabilt vitamin C – ren askorbinsyre er ikke stabil og absorberes ikke like lett som derivatene av det gjør.

Selvsagt vil pris, mengde og konsistens også spille en rolle. Det er derfor vi har anmeldt de beste vitamin C-baserte ansiktsserumene og laget denne minirangeringen med 10 flotte produkter. Vi rangerte dem etter brukeranmeldelser, så det beste vitamin C-serumet er virkelig verdt et forsøk!

DE BESTE VITAMIN C-ANSIKTSSERUMENE – 10 PRODUKTER SOM ER VERDT Å PRØVE UT

det beste ansiktsserumet Nanoil

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Nanoil Vitamin C Face Serum er det første og beste valget for alle som ønsker å utnytte alt vitamin C har å tilby. Det vannbaserte vitamin C-serumet av Nanoil er produsert for daglig hudpleie, både om morgen og kveld, og for alle som har hud som er sta, sliten og skaper problemer. Dette er et perfekt serum for fjerning av pigmentflekker, akne og rynker. Alt dette er mulig takket være den mest avanserte, stabiliserte og effektive typen vitamin C, som kalles etylaskorbinsyre. Formuleringen inneholder to hovedkomponenter: vitamin C og antioksidantrike ekstrakter fra en vakker plante kalt Punarnava. 

Kun et par dråper av dette serumet er nok til å gi deg den tapte gløden tilbake. Denne veien fører til perfekt, ung og sunn hud som er myk og deilig å ta på takket være Nanoil Vit. C Serumet. Etter kun et par uker, vil Nanoil sin Vitamin C-behandling:

  • gi deg den sunne gløden tilbake.
  • fjerne pigmentflekker som akne og solflekker.
  • jevne ut hudtonen og få ansiktet til å gløde.
  • beskytte mot negativ påvirkning fra UV-stråling.
  • forhindre oksidering ved å eliminere frie radikaler.
  • forsinke rynkedannelse.
  • gjøre huden fyldigere og mykere.
  • glatte ut ansiktslinjer og jevne ut ujevn tekstur.
  • hjelpe med å behandle akne.
  • tilføre dyp næring, fuktighet og revitalisering.

Mer på www.nanoil.no.

2. Kiehl’s Vitamin C Face Serum

En godbit for de rike. Dette lite iøynefallende vitamin C-serumet fra Kiehl’s er et av de dyreste serumene vi anmeldte. To ganske store versjoner er tilgjengelige, som er stappfulle av ingredienser som forbedrer hudens utseende og gir en boost i glød. Det fungerer best når det brukes to ganger om dagen, morgen og kveld, før fuktighetskrem. Dessverre inneholder serumet rent vitamin C, som ikke er så stabilt som det bør være. Selv om det er kombinert med støtteingredienser som oljer, fungerer ikke denne typen askorbinsyre like effektivt. Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate er et bra valg om du ønske å motvirke aldring av huden og sikre et ungdommelig utseende.

3. Sesderma Liposomal C-VIT Face Serum

Når vi snakker om bestselgere, må vi nevne et svært populært vitamin C-serum fra Sesderma. Det inneholder et stabilt vitamin C-derivat som transporteres til huden via liposomer. Serumet er designet for hud som trenger intensiv foryngelse og glød. Derimot gir det best effekt når det brukes med andre Sesderma C-VIT produkter, som kremer. Som med andre vit. C-serum, inneholder Sesderma Liposomal C-VIT Face Serum noen ekstra ingredienser som ginkgo ekstrakt – det forsterker antioksidanteffekten med vitamin C. Produktet er mindre i størrelse og dyrere, dessverre.

4. The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%

Et litt billigere serum med vitamin C og alfaarbutin selges av The Ordinary – merket som er kjent for det minimalistiske designet og de gode ingredienssammensetningene sine. Dette opplysende ansiktsserumet inneholder to ingredienser: 8% askorbinsyre som revitaliserer og tilfører glød, og 2% alfaarbutin som lysner opp ulike pigmentflekker. Denne veganske formuleringen kan brukes om kvelden. Det kommer i en 30ml flaske, som må byttes ut ganske ofte. Om du sliter med pigmentflekker, ødelagte kapillærer eller rynker, kan dette kjøpet lønne seg (om du kun har mindre problemer).

5. Ole Henriksen Vitamin C Face Serum

Den oljefrie, glødfremmende formuleringen fra Ole Henriksen er litt lavere på rangeringslisten vår. Merket er veldig dyrt og finnes kun på de mest eksklusive butikkene. Dette produktet er basert på et par hovedingredienser: stabilt vitamin C som gir glød, kollagen, som er et naturlig stoff som forbedrer hudens elastisitet og fyldighet, appelsinekstrakt som passer den juiceinspirerte forpakningen, hyaluronsyre som har fuktighetsgivende effekt og aloe vera, som lindrer irritert hud. Dette vitamin C-serumet er lite i størrelsen og svært dyrt, og er laget for ekstremt tørr og trøtt hud. Det har uansett ingen intensiv antialdrende effekt som produktet på toppen av rangeringen vår har.

6. Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E Serum

Når det kommer til de beste vitamin C-serumene, må vi snakke om Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E – dette vitaminrike ansiktsserumet har antioksidantegenskaper og motvirker tap av fuktighet og aldring så huden holder seg ung lenger. Hovedingrediensene er en stor dose vitamin C, C og E, i tillegg til planteekstrakter som bekjemper frie radikaler: Ekstrakt av Grønn Te, Bjørnebærekstrakt og Indisk «Pennywort»ekstrakt. Produktet kan brukes på alle hudtyper, men er beriket med retinol, som kan føre til irritasjon pga. den høye konsentrasjonen.

7. Mario Badescu Skin Care Vitamin C Face Serum

Enda et vitaminberiket hudforbedrende produkt som fungerer bra, men som også er dyrt. Mario Badescu Skin Care kommer i en liten grønn glassflaske som inneholder et lettvektig, dypt penetrerende serum. Det jevner ut hudtonen, fjerner tegn på aldring og får huden til å gløde. Det inneholder ikke bare helteingrediensen askorbinsyre, men også kollagen og hyaluronsyre. Ingrediensene tilfører fuktighet til huden og forbedrer elastisiteten. Med tanke på prisen og den svake typen vitamin C i serumet, kan vi ikke ta det til topps.

8. Sunday Riley C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum

Serumet fra Sunday Riley er en virkelig hudpleieleder. Vi vet at det er et mer fancy produkt kun ved å se på prislappen. En liten flaske med dette serumet er tre ganger dyrere enn like effektive serum fra andre merker. Selvsagt inneholder produktet 15% vitamin C – stabilisert askorbinsyrederivat. Det gir glød og forynger ansiktet. På tross av den høye konsentrasjonen med vitamin C, kan serumet brukes både morgen og kveld. Det er beriket med appelsinskallolje, vitamin E og squalane – takket være disse livsviktige komponentene får serumet huden i ansiktet til å se yngre ut, men du bør ikke forvente bemerkelsesverdige resultater om du har aldrende hud og dype rynker.

9. Dermomedica Vitamin A + E Face Serum

Et mindre kjent produkt som er verdt å nevne. Dette aktive serumet inneholder vitamin C og ferulinsyre, og er ment for brukere som ønsker en profesjonell hudpleieløsning og som ikke bryr seg om å betale dyrt for en liten flaske med serum. Formuleringen er laget for normal hud, kombinasjonshud eller rødlig hud. Produsenten anbefaler å bruke Dermamedica Serumet for å fjerne følgende problemer: fotoaldring, mørke flekker, ujevn hudtone, første rynker osv. Serumet har antioksiderende effekt og forbedrer utseendet på huden, men du bør ikke håpe på intensiv foryngelse. Serumet er vitamin C-basert med ferulinsyre, som har som mål å rense epidermisen og tilføre glød.

10. Paula’s Choice C15 Super Booster

Helt til slutt finnes vi Paula’s Choice C15 Super Booster, som ikke ser imponerende ut, men som inneholder ganske greie ingredienser som vitamin C og ferulinsyre. Serumet inneholder rent vitamin C, og du bør vite nå at det ikke har de beste absorbsjonsegenskapene. På den andre siden er produktets lave pH-verdi veldig hudvennlig. Formuleringen er lage av askorbinsyre, ferulinsyre, bisabolol og pantenol, som lar deg hanskes med ødelagte blodkar, ujevn hudtone og fine linjer. Når det brukes daglig, kan det få ansiktet til å se ungt og sunt ut, med beskyttelse mot skadelige frie radikaler. Det er synd at prisen virker urettferdig for en så liten flaske.