Våre 5 toppvalg: rangering av de beste brynsmascaraene

Våre 5 toppvalg: rangering av de beste brynsmascaraene
Kanskje det er litt klisje, men likevel 100% riktig: øyenbrynene har ansvaret for å ramme inn hele ansiktet vårt – de fremhever øynene og tiltrekker oppmerksomheten. Alle kvinner drømmer om perfekt stylede og vakre øyenbryn: å fikse brynene med sminke er et must som del av hverdagsrutinene våre. Nå om dagen er det naturlig sminke som dominerer trendene, siden produktene fremhever naturlig skjønnhet, noe som også er årsak til at brynsmascaraer blir mer og mer populære. Vi samlet sammen denne rangeringen for å hjelpe andre med å finne den beste brynsmascaraen på markedet. Sjekk den ut og velg din favoritt!

Hvilke resultater gir brynsmascaraer?

En god brynsmascara tillater deg å oppnå uslåelige sminkeeffekter! Hva kan man forvente fra en god brynsmascara?

 1. Maksimalt volum for brynene.
 2. Fremhevet definisjon av hvert minste lille brynshår.
 3. Øyenbryn som fremheves med riktig-utvalgt, naturlig utseende farge.
 4. Perfekt stylede brynshår som sitter godt på plass.
 5. Langvarig holdevne, helt til sminken fjernes.
 6. Sminkefjerningsprosessen går skånsomt for seg, uten å trenge å dra eller gni i huden.
 7. Brynshårene blir næret takket være pleiende ingredienser.
 8. Klumpfri og vakker brynssminke som ikke føles klissete.

Den gode brynsmascaraen – hvilken velger vi?

Når man skal velge den beste brynsmascaraen kan rangeringen vi har laget være veldig nyttig: da trenger du ikke bruke mange bortkastede timer på å lese en rekke anmeldelser og kommentarer på nett. Vi gjorde det allerede, så du slipper… og vi har utkåret en vinner! Bli bedre kjent med brynsmascaraene som ifølge forbrukerne er toppvalgene på skjønnhetsmarkedet. Utvalget av brynsmascaraer er nemlig superstort. Hvilke lar deg oppnå et fortryllende utseende og naturlig finish med sminken? Alle mascaraer som nevnes her kjennetegnes av ulike egenskaper, fargevalg, ytelsesevner og type børster. Du vil helt sikkert også finne noen som inneholder ingredienser som pleier øyenbrynene. Med følgende rangering kan enhver sminkefan lett finne fram til den beste brynsmacaraen for dem.

Våre 5 toppvalg: rangering av de beste brynsmascaraene

Nummer 1. Nanobrow Shape Mascara – den beste brynsmascaraen!

www.nanobrow.no
 • Størrelse: 7ml
 • Pris: rettferdig i henhold til produktvolum og ytelse
 • Meninger: Mascaraen fra Nanobrow har mottatt høyest antall strålende anmeldelser

Det kan kun finnes en vinner og mascaraen fra Nanobrow er utvilsomt fortryllende! Vi fant ingen skavanker! Dette produktet er av premiumskvalitet fordi det sørger for strålende brynssminkeresultater uansett hvilken tykkelse, farge eller tetthet brynene har.

Produktet dekker over sparsommelige områder og fyller dem inn med farge, øker volumet på hvert eneste brynshår så brynsbuene blir synlig fremhevede, tykkere, fyldigere og mer fremhevede. Den styler, former og holder øyenbrynene på plass helt perfekt takket være den unike, raffinerte og tetthårede spolebørsten. Den innovative formuleringen som er tilsatt silica etterlater brynshårene glatte og utrolig myke. Fargevalgene er veldig naturlige og de gir deg en herlig, silkemyk finish og definisjon til brynshårene – helt uten klumper eller kliss. Nanobrow Shape Mascara garanterer deg 100% perfekt og langvarig ytelse hver gang du sminker brynene dine!

Nummer 2. Dior Diorshow On Set Brow

 • Størrelse: 5ml
 • Pris: litt høy med tanke på lavt produktvolum
 • Meninger: Mascaraen fra Dior har mottatt mange positive anmeldelser

Diorshow On Set Brow er en brynsmascara som inneholder 90% naturlige ingredienser. Den farger veldig godt og øker volumet på brynene på et øyeblikk, som sørger for et naturlig resultat som varer i opp til 24 timer på en og samme tid. Du kommer til å elske den, spesielt om du foretrekker vannfaste formuleringer uten følelsen av grove, tørre brynshår. Fargevalgene er ganske gode og passer til de fleste naturlige brynshårfarger.

Nummer 3. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara

 • Størrelse: 6.5ml
 • Pris: litt stiv
 • Meninger: Mascaraen fra Lancome har mottatt en god del positive anmeldelser

Denne mascaraen har bevist seg å være et populært valg, selv om prisen ikke er noe å juble over. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara ble laget i samarbeid med Lisa Eldridge, et av de mest erfarne og respekterte profesjonelle makeupartistene som finnes. Brynsmascaraen fortykker brynene synlig, fremhever fargen og rammer inn øynene. Den holder også sminken godt på plass: den varer i opp til 14 timer, og den uvanlige spolebørsten gjør en god jobb ved å tilpasse seg brynene dine, og gjør dermed sminkingen til en enkel oppgave. Det finnes en ulempe derimot: vi klarte ikke finne en farge som er mørk nok til å passe for de med svart, nesten svart eller veldig mørkebrunt hår og øyenbryn.

Nummer 4. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara

 • Størrelse: 7.7ml
 • Pris: veldig høy
 • Meninger: Mascaraen fra YSL har mottatt en moderat mengde gode anmeldelser

En annen god brynsmascara som ble laget av en velkjent og beryktet makeupartist – nemlig Lloyd Simmons. Dette er et av de mest langvarige brynsmascaraene vi nevner her: den overlever i opp til 45 timer på brynene, selv om vi ikke er helt sikre på hvem som vil ha på seg sminke så lenge. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara er relativt vanskelig og tidkrevende å fjerne, og man må gni litt i huden for å få det til. Derimot er den ekstreme langvarigheten utvilsomt nyttig på moteshow og fotoshoots hvor modellene forventes å se feilfrie ut og sminken skal holde seg på huden under alle slags forhold. Dessverre utgis denne mascaraen kun i to farger.

Nummer 5. BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

 • Størrelse: 3ml
 • Pris: høy
 • Meninger: Mascaraen fra Benefit mottar positive anmeldelser

Denne fargede brynsmascaraen er utstyrt med en klassisk, liten applikator som ikke gjør huden tilskitnet, men den vidtannede børsten kan ende opp med å klumpe til og klistre hårene sammen. Mascaraen øker utvilsomt volumet på brynene og styler dem ganske raskt. Den inneholder mikrofibre som fester seg til hårene og gir deg effekten av tykkere og mer uttrykksfulle øyenbryn. Den andre fordelen er at produktet er vannfast og langvarig. Mascaraen er også relativt enkel å påføre. BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel er tilgjengelig i 10 farger. Noen mener dette er en stor fordel fordi man da kan oppnå det perfekte fargevalget for egne bryn, mens andre sier det brede utvalget gjør det vanskelig å velge riktig farge fordi de er for like hverandre.