Topp 6 beste vippelamineringssett – Oppdag hemmeligheten til perfekte løftede vipper

I vår moderne verden av skjønnhet har løftede øyevipper med fin bøy blitt et uunnværlig element i den perfekte sminken. Takket være vippelaminering kan enhver kvinne oppnå effekten av tykke, lange og bøyde øyevipper på bare noen få minutter. Vippeløft og laminering kan dessuten også utføres hjemme. Men, å velge riktig lamineringssett kan vise seg å være en utfordring, gitt det brede utvalget av produkter som er tilgjengelig på markedet. Det er derfor vi har laget en rangering av de 6 beste vippelamineringssettene for å få profesjonelle resultater hjemme hos deg selv.

Hva er vippelaminering? 

Vippelaminering lar deg forbedre den naturlige skjønnheten til øyevippene dine ved å løfte dem og gjøre dem tykkere og lengre ved hjelp av spesielle produkter. Prosessen ligner på når man tar en permanent, men i motsetning til tradisjonell permanent, påvirker ikke vippeløft strukturen til øyevippene, noe som betyr at denne metoden er mer skånsom og tryggere. Det endelige resultatet er vakkert løftede, lengre og tykkere øyevipper. Effekten av vippelaminering varer opptil 8 uker.

Hvilke resultater kan man oppnå med vippelaminering?

Vippeløft og laminering kan gjøre underverker for blikket ditt. Her er noen av effektene du kan forvente av vippeløft og laminering:

  • Løftede vipper – får øynene til å se mer åpne og uttrykksfulle ut. Øyevippene virker lengre og mer definerte,
  • Tykkere og lengre vipper – takket være de spesielle produktene som brukes under vippeløft og laminering, får øyevippene volum og blir mer definerte. I tillegg kan behandlingen få vippene til å fremstå lengre, noe som gir en sjarm til looken,
  • Naturlig effekt – vippelaminering gir effekten av naturlige og sunne vipper,
  • Motstand mot fukt – øyevippene forblir løftede og definerte selv etter kontakt med vann eller skjønnhetsprodukter,
  • Holdbarheten av effekten – effekten av vippelaminering varer i flere uker.

DIY vippelaminering?

Gjør-det-selv vippelaminering hjemme er mulig, så lenge du har rett kit for vippeløft og laminering. Imidlertid er det viktig å lese instruksjonene nøye og følge produsentens anbefalinger før du utfører vippeløft for å oppnå de beste resultatene. Mange av vippelamineringssettene som er tilgjengelige på markedet, er designet for både hjemme- og salongbruk. De inneholder alle nødvendige produkter og trinnvise instruksjoner for å hjelpe deg med å oppnå ønskede resultater.

DIY vippelaminering hjemme – rangering av de 6 beste kit’ene

Hva er det beste settet for vippelaminering hjemme? Hvilke produkter for vippeløft bør du velge? For enhver kvinne som leter etter et godt kit for vippeløft, kan vår rangering gi deg noen gode og interessante forslag. Dette er en oppsummering av produkter som skiller seg ut på markedet på grunn av deres utmerkede produktformler, resultater og positive anmeldelser.

1. Vippeløft og laminerings-kit Nanolash Lash Lift Kit

øyevippelaminering

Et profesjonelt vippelamineringsett for hjemmebruk som alle vil like. Vippelamineringsettet fra Nanolash er et utmerket valg – uansett hvor mye eller lite erfaring du har. Dette er et kit ra et merke som spesialiserer seg på produkter for vippene. Nanolash vippeløftsett gir en varig og synlig effekt av bøyde og løftede øyevipper. I tillegg gir det vippene næring og fukt også.

øyevippelaminering

Etter laminering med produktet, varer effekten av et fortryllende blikk i opptil 8 uker! Hva er inkludert i settet fra Nanolash? Profesjonelle produkter er grunnlaget for kitet. Nanolash Vippeløftsett inneholder alt du trenger for å utføre 10 vippelamineringer hjemme. Du får 10 poser med en aktivator, 10 poser med et nøytraliseringsmiddel og 10 poser med en keratinbalsam. Disse produktene er fulle av  næringsgivende ingredienser som perfekt balsamerer de naturlige vippene. I tillegg inkluderer settet et spesielt lim, 3 par silikonstenger i forskjellige størrelser, samt 3 vippebørster.

Settet fra Nanolash er også veldig enkelt å bruke. Settet inneholder detaljerte instruksjoner som forklarer hvordan du utfører lamineringen steg for steg. I tillegg tilbyr Nanolash videoer online, slik at utførelsen av behandlingen hjemme ikke bør være noe problem. Dette er et av de beste produktene på markedet.

✅Inneholder alle de nødvendige produkter.

✅Høykvalitetsformler.

✅Enkelt å bruke.

✅Tilsvarer 10 vippelamineringsbehandlinger.

✅Effektene varer opptil 8 uker.

❌Produktet er kun tilgjengelig på nett og hos utvalgte apotek.

Nanolash vippelamineringsett kan bestilles på nett på den offisielle nettsiden nanolash.no og på enkelte anerkjente apoteker, skjønnhetssalonger og lokale merkevaredistributører.

Nanolash.no

Kjøp nå

Nice beauty

Kjøp nå

Lyko

Kjøp nå

2. Vippeløft og lamineringskit Elleebana Lash Lift Kit 

Et helhetlig og profesjonelt vippeløftsett. Elleebana Lash Lift er et produkt som skiller seg positivt ut med sitt store antall applikasjoner. Med dette settet kan du utføre alt fra 15 til 60 behandlinger. Med andre ord vil produktet vare i mange måneder. Imidlertid er det viktig å huske på at antallet mulige behandlinger hjemme vil være nærmere 15. Dette på grunn av hvordan kit’et er designet.

Når du utfører et vippeløft hjemme, må du åpne en av de 15 pakkene. Hver av dem er nok til 4 applikasjoner, som må utføres i løpet av en kort periode. Derfor vil profesjonelle salonger som behandler mange klienter i løpet av dagen trolig ha mest nytte av kit’et.

Kit’et lar deg gjennomføre et komplett vippeløft og laminering på bare 20 minutter. Resultatet? Løftede øyevipper som ser mye sunnere ut og lar deg kvitte deg med vippetangen. Den største ulempen med settet er prisen, som er mye høyere enn konkurrentenes.

✅Effekten varer i mange uker

✅Settet inneholder alle nødvendige produkter.

✅Ganske enkelt å bruke.

✅Produkter av høy kvalitet.

❌Veldig dyr.

❌Med hjemmebruk er det vanskelig å bruke alt produktet.

Elleebana Lash Lift-settet kan bestilles online på merkets nettside og på markedsplassplattformer.

3. Vippeløft og lamineringskit Thuya

Dette settet er ikke bare for øyevipper. Settet fra Thuya-merket er et 2-i-1 produkt, da du også kan bruke det til brynslaminering. Dermed kan du bøye de naturlige øyenvippene, samtidig som du styler de uregjerlige øyenbrynene. Alt takket være riktig formel av permanent gel som inneholder tioglykolsyre.

I tillegg til gelen, inneholder settet en nøytraliseringsmiddel og lim. Produsenten inkluderer også ett par silikonstenger og en treapplikatorpinne. Dette settet varer lenge, ettersom hver formulering kommer i en 15 milliliter flaske. Derfor kan du utføre flere behandlinger med dette kit’et.

Ulempen, derimot, er mangelen på silikonstenger i S- og L-størrelser. Hvis behovet oppstår, må du kjøpe dem separat, noe som dessverre medfører en uønsket ekstra kostnad.

✅Muligheten til å utføre flere behandlinger.

✅Muligheten for å laminere øyevipper og øyenbryn samtidig.

❌Ingen balsam inkludert.

❌Bare ett par med stenger i M-størrelse.

Thuya vippelamineringsett kan bestilles online på produsentens nettside og på markedsplassplattformer.

4. Vippeløft og lamineringskit MIYA Lash Keratin Lash Lift Kit

Et helhetlig vippelamineringsett for hjemmebruk som gir opptil 6 uker med varige resultater. Keratin Lash Lift Kit skiller seg ut med det betydelige antallet tilbehør som følger med. Dette skyldes at i tillegg til alle nødvendige produkter, inkluderte produsenten børster i ulike varianter, en løftestav, samt øyepads og silikonstenger.

Vippeløftsettet for hjemmebruk fra Miya er et komplett produkt, som skal være enkelt å bruke selv for en nybegynner. Produktet gir dessuten langvarige resultater. Vippeløft og laminering utført med kit’et lar deg nyte nærede og løftede øyevipper i flere uker. Produktene er rike på keratin og andre gode ingredienser, som er en ekstra fordel.

✅Alle nødvendige produkter er inkludert.

✅Effekten varer i 6 uker.

❌Produktene kommer i flasker, noe som betyr at de kan miste noen av sine egenskaper.

MIYA vippelamineringsett kan bestilles online på produsentens nettside og på markedsplassplattformer.

5. Vippeløft og lamineringskit Fleeky Lashlift Kit

Et vippeløftsett for hjemmebruk laget med kun veganske ingredienser som ikke er testet på dyr. I tillegg er det et komplett produkt som gir alle nødvendige elementer for vippeløft og laminering, inkludert silikonstenger. Mer nøyaktig, to par av dem – ett i S-størrelse, det andre i M-størrelse. Settet gir deg også lamineringprodukter, lim, to spoolies, fire produktapplikasjonsstokker og to kammer.

Det som kan anses som en ulempe er at innholdet i dette settet bare varer til 2 til 4 behandlinger. Av denne grunn er det ikke et godt alternativ på lang sikt, og man vil måtte kjøpe nye kits ganske hyppig. Produsenten har forberedt en utvidet versjon av settet, som sikrer 5 til 10 behandlinger.

✅Essensielle produkter inkludert i settet.

✅Effekten varer i flere uker.

❌Nok produkt til kun et begrenset antall behandlinger.

❌Stenger bare i 2 størrelser – S og M.

Fleeky vippelamineringsett kan bestilles online på produsentens nettside og på markedsplassplattformer.

6. Vippeløft og lamineringskit Zola

En innovativ tilnærming til vippeløft og laminering. Brow&Lash Reconstruction System settet er et produkt som skiller seg fra alle de andre som har kommet med i denne rangeringen. Dette fordi Zola-merket bestemte seg for å ta en helt annen tilnærming til vippeløft og laminering hjemme. Settet inkluderer ikke tilbehør som silikonstenger, spesielle applikatorer, børster, kammer eller pinner. I stedet inkluderer det bare 3 flasker med spesielle formler.

Hver av dem tilhører ett av de tre stegene i prosessen med løft og laminering. De er merket i riktig rekkefølge. Trinn 1 er Protein Strong Lifting. Formålet med dette produktet er å forberede de naturlige vippene på et løft og bøy. Derfor inneholder det ingredienser som vil løse opp keratinbindinger og åpne hårkutikelen.

Det andre trinnet er Protein Fixer – det gjenoppbygger keratinbindinger og næring til vippene. Det tredje trinnet er Protein Care. Det lar deg fylle på dine naturlige vipper med verdifulle næringsstoffer. Formelen er designet for å fukte vippene så mye som mulig og ivareta vippens helse.

✅Mulig å utføre flere lamineringer

✅Effekten varer i flere uker

❌Ingen tilbehør som er nødvendig for å utføre lamineringen

❌Ingen silikonstenger inkludert

❌Dyrt

Zola vippelamineringsett kan bestilles online på produsentens nettside og på markedsplassplattformer.

De beste vippeløft-settene – en oppsummering av rangeringen

Å velge riktig DIY vippelamineringsett kan være avgjørende for å oppnå skikkelig gode resultater. Derfor er det verdt å investere i produkter av høy kvalitet som sikrer ikke bare et vakkert utseende, men også helsen og tilstanden til vippene dine. Oppdag verdien av vakre og løftede øyevipper.