Neglformer og kunsttrender

Neglformer og kunsttrends bilde

Velkommen til vår blogg der vi tar deg gjennom forskjellige neglformer og de mest populære kunsttrendene for negler. Vi vil også gi deg noen tips til å forbedre stilen din med riktige neglvalg. La oss dykke inn i verdenen av neglkunst og oppdage trendene i 2022.

Diverse Neglformer

I henhold til negleksperter er det omtrent åtte hovedformer for negler; rund, firkantet, oval, mandelformet, spiss, ballerinasko (kjent også som kistelignende form), stiletto, og edderkoppnetting. Valget avhenger stort sett av din individuelle stil og smak.

 • Runde Negler

  Runde negler er kjent for sin enkelhet og passelig vedlikehold. Dette er det beste valget for de som har en travel livsstil og minimal tid til regelmessige salongbesøk. De passer også godt til de som har korte og brede neglebånd.

 • Firkantede Negler

  Firkantede negler, som er kjent for deres klare linjer og spisse hjørner, gir et veldig moderne og elegant utseende. De er mer egnet for de som har smale og lange negler.

 • Ovale Negler

  Ovale negler er både elegante og tidløse, og er ideelle for de som ønsker å forlenge utseendet på hendene sine. Denne formen kan også bidra til å styrke neglene hos de som er utsatt for splitting.

 • Mandelformede Negler

  Mandelformede negler, kjent for sin feminine og sofistikerte utseende, gir et slankt utseende til fingrene. Denne formen krever litt mer vedlikehold enn andre former.

 • Spisse Negler

  Spisse negler gir et vilt og dristig utseende. Selv om de krever høy vedlikehold, gir det lange, spisse utseende en følelse av glamour og drama.

 • Ballerinasko (Kistelignende form)

  Dette er en hybrid av to former – firkantet og oval – og navnet kommer av hvordan det ligner tåspisskoen ballettdansere bruker. Som oval form, er denne formen ideell for å forsterke svake negler.

Negl Kunsttrender i 2022

Nå som vi er kjent med forskjellige neglformer, så la oss se på neglekunst-trendene for dette året.

Ekstra lange negler

Ekstra lange negler har vært på moten siden 2021, og denne trenden forventes å fortsette gjennom 2022. Det gir deg mer plass til å leke med design og påføre forskjellige kunstverk eller dekorasjoner på neglene dine.

Gradient Negl Kunst

Gradient negl kunst, hvor én farge smelter sammen med en annen, er fortsatt en stor trend i 2022. Det gir et dramatisk, men likevel sofistikert utseende, og kan kombineres med hvilke som helst to farger.

Marmorerte Negler

Marmorerte negler er også på høydepunktet av trendene i 2022. Denne kunsttrenden, som gir neglene et marmorert utseende, kan skape et luksuriøst og elegant uttrykk.

Glitter Negler

Glitter negler er en annen trend som har eksistert en stund og ser ikke ut til å forsvinne snart. Liker du noe som er skinnende og iøynefallende? Da er glitter negler absolutt noe for deg.

Negative Space Negl Kunst

Negative space negl kunst er et design hvor noen deler av neglen ikke er malt, og skaper en balanse mellom farge og negativt rom. Det er et lekent og minimalistisk alternativ til full dekning av negl kunst.

Klar til å uttrykke din unike stil med disse neglformene og negl kunst trender? Utforsk og eksperimenter med disse ideene, og hold deg oppdatert med de nyeste trendene i negl kunstverdenen. Sjekk ut vår blogg for flere spennende tips og triks om neglpleie og mer.