Skjønnhetspleie fra Jordens Indre. Grønn Leire for Hår, Ansikt & Drikke

Grønn leire kan man finne i de aller beste hud- og hårpleieproduktene. Det brukes av mange kvinner med riktig så gode resultater. Hvis naturlig kroppspleie er det du ønsker kan grønn leire være riktig for deg. Oppdag alle dens egenskaper og bruksområder, og ta i bruk skjønnhetspleie fra jordas indre.

Hva er grønn leire?

Grønn leire er en av de mest populære kosmetiske leirene, med den sterkeste virkningen. Den utvinnes fra silisiumdioksyd og aluminiumsbergarter, og er fri for sand og andre urenheter, samtidig som den er rik på vitaminer og mineraler. Den kan brukes både internt og eksternt. Grønn leire er spesielt anbefalt for fet og kviseutsatt hud, hudormer og hud som skiller ut for mye talg. Den kommer i form av et grønt pulver som skal blandes med vann og har en nøytral duft.

Hvordan fungerer grønn leire?

Grønn leire har helbredende og pleiende egenskaper:

 • behandler akne, sår og kviser;
 • har desinfiserende, absorberende og helbredende egenskaper;
 • desinfiserer, forsterker og reparerer huden;
 • jevner ut rynker;
 • renser huden;
 • har anti-bakterielle og eksfolierende egenskaper;
 • øker blodtilstrømningen;
 • strammer hudens porer;
 • matter ned huden i ansiktet;
 • strammer og glatter ut huden.

Hva består grønn leire av?

Grønn leire inneholder så mange som 20 mineraler som pleier både hud og hår. Silisium, magnesium, kalsium, fosfor, kalium, natrium, selen, molybden, sink, mangan, kobber og jern er blant dem. Disse mineralene virker både rensende, beroligende, mattende, oppstrammende og tilføyer elastisitet til ansiktshuden, samt at de styrker og gir næring til hodebunnen og håret. Grønn leire holder hudproblemene på avstand: dette gjelder både kviser, pigmentflekker, hudormer og overdreven talgproduksjon.

Hvordan bruker jeg kosmetisk grønn leire?

Grønn leire har mange bruksområder innen skjønnhetspleie både innenfra og utenfra. Det gir god effekt uansett om du bruker det i hodebunnen, i håret, i ansiktet eller om du drikker det. Så hvordan bruker man grønn leire?

EKSTERN BRUK

1. Grønn kosmetisk leire for hodebunn og hår. Bland fire skjeer leire med 20 ml vann og 10 ml castorolje. Påfør i håret og vask av med en mild sjampo etter 20 minutter. I stedet for olje kan du også bruke en eggeplomme. Denne blandingen vil forsegle overflaten på hårstråene, styrke hårtuppene og gir en følelse av letthet og friskhet samtidig som den forhindrer tynning og flass.

2. Grønn leire for ansiktshud. En ansiktsmaske med grønn leire har mange bruksområder. Den kan redusere kviser, rense hudens porer, forhindre overdreven utskillelse av talg og til og med glatte ut linjer i ansiktet. En ansiktsmaske med grønn leire gjenoppretter den naturlige pHen, strammer hudens porer, gjør huden fastere og gir pleiende næringsstoffer. Den må brukes en eller to ganger i uken.

3. Kompress. Grønn leire kan også brukes til å berolige såre ledd og blemmer. For å lindre smerter kan du påføre leiren på det aktuelle stedet, pakke det inn med et fuktig varmt håndkle, og vaske av leiren etter rundt 30 minutter. For å intensivere behandlingen kan du også bruke en varmeflaske på toppen.

4. Bad og pusse tenner. Grønn kosmetisk leire er uten sidestykke når det kommer til både å pusse tenner og berike et bad. Alt du trenger å gjøre er å helle rundt 100 gram leire i badekaret og fylle det opp med varmt vann. Brukt på denne måten virker det avslappende samtidig som den grønne leiren bekjemper cellulitter. Hvis du ønsker å pusse tennene med grønn leire er det bare å dyppe tannbørsten i leirepulveret og sette i gang.

INTERN BRUK

Grønn leire brukes også innvortes for å støtte fordøyelsessystemet. Det kan i tillegg:

 • dempe smerter ved alveolar periostitt og tannpine;
 • demper effektene av høyt blodtrykk;
 • fremskynder blodkoagulasjon;
 • styrker immunforsvaret;
 • har helende egenskaper ved ledd- og blæreforstyrrelser;
 • hjelper å behandle overvekt og allergier.

Hvordan tilberede drikke med grønn leire? Hell en teskje grønn leire i et glass vann og drikk det (uten det som legger seg i bunnen) 30 minutter før et måltid. Skulle du oppleve noen bivirkninger må du umiddelbart slutte å drikke blandinger med grønn leire. Det er også mulig å strø litt grønt leirepulver på brødskiver eller smørbrød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *