Nanoil Vit. C Face Serum: Vitamin C i sin beste form

Leter du etter et høyt rangert hudpleieprodukt som vil gi deg en umiddelbar «glød» og få deg til å se 10 år yngre ut? Dette skjønnhetsmålet er mulig å oppnå med kun ett ansiktsserum fra Nanoil. Vitamin C, som serumet er formulert med, reduserer rynker og porer, hvilket gir deg et ungdommelig utseende. Fortsett å lese for å finne ut hvorfor Nanoil Vitamin C Face Serum er en så stor hit!

Vitamin C: Det mest verdifulle av alle vitaminer

Vitamin C er mer enn kun et kosttilskudd som støtter immunforsvaret. Det er bevist at vitaminet har stort potensiale til å forbedre huden. Vitamin C er en klinisk testet kosmetisk ingrediens, og gir fantastiske resultater og en fordelaktig effekt på huden uansett hvilken alder man har. Dette er en potent antioksidant, perfekt å bruke om både morgenen og kvelden. 

Hva gjør vitamin C så potent? For det første stimulerer det syntesen av kollagen i huden, hvilket betyr at dette essensielle næringsstoffet kan introduseres i hudpleierutinen når den naturlige produksjonen av kollagen faller. Dette skjer vanligvis når man er rundt 25 år. For å motkjempe dette tegnet på aldring, trenger du riktig ansiktsserum.

DU TRENGER Å VITE DETTE!

Vitamin C motkjemper aldringstegn og har en lysnende effekt på huden. Vitaminet gjør også gusten og sliten hud glødende og jevner ut hudtonen. Det gir deg også ren hud, ved å håndtere urenheter og pigmentflekker. I tillegg gir vitamin C beskyttelse mot UV-stråler, som betyr at å kombinere det med solkrem gir deg bedre solbeskyttelse.

Vitamin C-serum fra Nanoil: Hva gjør det så briljant?

Svaret er enkelt, og kan forklares med tre enkle fakta:

  • Nanoils ansiktsserum er formulert med den beste typen vitamin C. Endelig får du en stabil form for vitamin C (3-0-Ethylaskorbinsyre).
  • Nanoils ansiktsserum har en gjennomtenkt formel med få ingredienser. I den lille, mørke glassflasken finner du ingen ingredienser som kan hindre C-vitaminet fra å gi deg den ønskede effekten.
  • Nanoils ansiktsserum har en attraktiv pris, stor størrelse, og millioner av entusiastiske anmeldelser fra brukere over hele verden. Det kan ikke nektes for at Nanoil Vitamin C Face Serum får høy score i rangeringer, hovedsaklig fordi det takler og svarer på daglige problemer med hud i alle aldre.

Hva mer trenger du å vite om Vitamin C Face Serum?

  • En god nyhet for mange er det faktum at Nanoil Vitamin C Face Serum er helt uten parabener og kunstige fargestoffer. I tillegg er dette hudpleieproduktet trygt å bruke på sensitiv hud, hvilket er uvanlig for hudpleiebehandlinger med vitamin C.
  • Typen vitamin C som blir brukt i Nanoil Vitamin C Face Serum er trygg, så verken irritasjon eller rødhet vil oppstå. Dette betyr at serumet passer for akneutsatt og couperose hud. 
  • Formelen til Nanoil-serumet inkluderer også en plantebasert antioksidant som gjør huden lysere og gir jevn hudtone. Ekstrakten kommer fra Punarnava-roten – en asiatisk plante som er en rik kilde til steroler og oppfriskende stubstanser. I tillegg virker ekstrakten beroligende på irritert hud.
  • Nanoils ansiktsserum er lettvektig og blir raskt absorbert. Det betyr at det trenger inn i huden raskt, uten å etterlate et klissete lag på huden eller skape ubehag i ansiktet.

ansiktsserum med vitamin c Nanoil

Hva er den anbefalte måten å påføre Nanoil Vitamin C Face Serum på?

Nanoil Vitamin C Face Serum kan brukes en gang om dagen. Kun tre-fem dråper per applikasjon holder til å spre produktet over hele ansiktet. Det som er interessant, er at den typen vitamin C som brukes av Nanoil er ideell å inkludere i hudpleierutinen om morgenen. Ikke bare ligger Nanoil-serumet godt under sminke, men det øker også effekten av solfaktorprodukter. Kun én gangs bruk av Nanoil Vitamin C Face Serum er alt som skal til for å se en forbedring i hudens utseende.

Du kan kjøpe Nanoil Vitamin C Face Serum i mange hudpleieprodukter på nett, eller bestille det fra Nanoils offisielle nettside. Sjekk ut produktlinjen til Nanoil på [www.nanoil.no] og bestill Vitamin C Face Serum med et praktisk hjemleveringsalternativ.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *