Laser epilering

Hver kvinne drømmer om silkemyk hud når som helst under dagen eller natt, uansett årstid. Vi prøver å bli kvitt uønsket hår på våre ben, armhuler og andre områder. Vi vinner ofte kamper, men hva de skal gjøre for å vinne kampen? Det finnes mange metoder for å fjerne overflødig hår. Noen mennesker foretrekker å bruke barberhøvel annen mekanisk epilator. I begge metodene, hår vanligvis vokser tilbake ganske fort. Det er mange andre, mer effektive og permanente metoder vanligvis tilbys i skjønnhetssalonger eller spa. For mange år, har laser epilering blitt rimeligere og dermed mer populær blant unge kvinner.

Laserová epilácia

Laser hårfjerning behandling – Oversikten

Denne metoden er en av de mest effektive når det gjelder å ødelegge hårsekkene. Under laser hårfjerning, strålen av lys virker på hår som er synlig på overflaten av huden og håret som er dens vekstfase. Målet for laseren impuls er melatoninpigment, som ligger i håret. Fiberen av håret impuls virker på røttene ødelegge den.

I løpet av laser hårfjerning håret ikke forsvinner helt etter den første økten. Takket være lys impuls, faller håret ut på sine egne to til tre uker etter behandlingen. Den neste generasjonen av håret er klar for behandling etter rundt fem uker, og tre til fem behandlinger vil da følge i 5 ukes perioder for å ødelegge alle hårsekkene. Etter det blir korreksjoner gjøres på individuell basis. Den følger opp behandlingen frekvens avhenger av hormonnivå som kan endres i løpet av den tiden. Det er viktig å innse at enten noen hormonell ubalanse forårsaket av graviditet, amming, eller sykdom kan fremme hårvekst i fremtiden.

Huden før behandlingen bør være tan fri og sunn. Den optimale hårlengde er 1-2 mm. Laserbehandling kan ikke utføres på gravide og på de som har luftveis eller hjerteproblemer. Det har blitt bevist at laser hårfjerning er mer effektivt på folk som har mørkt hår og lys hud tone.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *