BESTSELGER – Skaff deg Fyldig hår uten Problemer ved å bruke Nanoil Hair Volume Enhancer

Mister håret ditt fylden for fort? Det er et faktum at hårtype stort sett er avhengig av gener, men produktene vi bruker til å style håret vårt har også mye å si. Selv om håret ditt er tynt kan du fortsatt oppnå nydelig og voluminøst hår! Det finnes en enkel løsning: velg en volumboostende spray fra Nanoil!

Nanoil Hair Volume Enhancer – en fantastisk stylingprimer

Nanoil Hair Volume Enhancer er en stylingprimer for alle hårtyper – både tykt og tynt – spesielt de med tendens til oljete hodebunn og hår som mister fylden for fort. Du trenger ingen andre prestylere om du bruker den fra Nanoil. Den kommer til å tilføre dyptgående næring til lokkene dine. Den fungerer øyeblikkelig ved å løfte opp hårrøttene for å levere fantastisk fylde og volum. Det nydelige håret ditt vil se slik ut hele dagen!

 

Nanoils hårrotløfter: hvilke ingredienser består den av?

Har du sett andre rotløfterprodukter som inneholder like høye nivåer av næring og forskjønnende ingredienser? Ikke vi heller! Nanoil Hair Volume Enhancer overgår konkurrentene sine. Sjekk ut komponentene:

 • Keratin – et fibrillært protein som har evnen til å reparere håret i tillegg til å løfte hårrøttene og øke glans. Den er en kraftfull styrkende ingrediens som tilfører fylde.
 • Pantenol – det velkjente provitamin B5 holder vannmolekylene i håret, tilfører fuktighet og leverer fantastisk glans og mykhet.
 • Hveteproteiner – dyrebare næringsstoffer som beskytter og styrker håret.
 • Vitamin B3 – en gunstig fuktighetsgiver som sørger for at håret holder på fuktighet; opprettholder tilstanden til hårstråstammen og fremmer sunn vekst.
 • Vitamin E – kalles ungdomsvitaminet; en antioksidant med antialdrende effekt.

Rotløfteren fra Nanoil – påføringstips

Denne rotløfteren er veldig enkel å bruke, og du kan påføre den på mange ulike måter (etter vask i fuktig hår, før du setter inn krølleruller eller i tørt hår). Du kan bygge opp volumet du ønsker uten problemer takket være en fantastisk applikator som sprayer produktet jevnt i hele håret. I tillegg varer den lenge; 3 til 4 spraypump er nok til et enkeltbruk. Begynn reisen, spray Nanoil i håret ditt, børst ut lokkene dine og ta tak i hårføneren – style som du ønsker. For ekstra mye fylde kan du bøye hodet mens du føner det! Nanoil Hair Volume Enhancer løfter røttene, leverer umiddelbart volum og gjør hårstråene myke og glansfylte. Si farvel til forferdelig flatt hår en gang for alle!

hair volume enhancer nanoil

Nanoil Hair Volume Enhancer – et bestselgende rotløfterprodukt for håret!

 1. Fantastisk volum som varer hele dagen og nydelig, naturlig utseende hår.
 2. Vektløs konsistens som ikke overlesser eller gjør håret fettete.
 3. Nanoil Hair Volume Enhancer er den eneste prestyleren som inneholder hveteproteiner, vitamin B3 (niacin), keratin, vitamin E og pantenol (provitamin B5).
 4. Fantastisk glans, mykhet og dypt fuktig hår.
 5. Beskytter mot utenforliggende forhold, mekaniske skader og giftstoffer i luften omkring oss.
 6. Enkel å bruke og kjøpes for en svært lav pris for brilliant effekt!

Føler du for å prøve ut denne enkle og raske løsningen for å oppnå maksimalt hårvolum? Legg til Nanoil Hair Volume Enhancer som en del av det daglige hårpleieritualet ditt. Kjøp en fantastisk primer som anbefales både av forbrukerne og de profesjonelle fra frisørfeltet! Du kan bestille den med rask hjemmelevering på www.nanoil.no