Den beste brynsblyanten. Hvordan finne den? Sjekk ut rangeringen

Den beste brynsblyanten. Hvordan finne den? Sjekk ut rangeringen
Det er vanskelig å tro at å fremheve og farge øyenbrynene ikke var en greie for et tiår siden. Heldigvis er brynsprodukter basisen for moderne sminke. En god brynsblyant burde ha sin plass i alle sin sminkeveske. Dersom den ikke velges med omhu vil ikke sminken bli så vakker og presis som den kunne ha vært. Den beste brynsblyanten – er den vanskelig å finne? Alt er lett med vår rangering! 

Hvordan bør den beste blyanten være? 

Er et perfekt produkt til farging av bryn vanskelig å finne? Hvordan bør det være? Viktigst av alt, den skal være enkel å bruke og holdbar. Spissen er også viktig: en god blyant er ikke for myk eller hard, fordi den vil ikke være god å tegne med, og vil levere utilstrekkelige resultater. 

Fargeaspektet er også avgjørende – når du velger farger, hold deg til nøytrale eller kjølige toner, slik at effekten blir naturlig og blyantstrekene ikke blir for fremtredende. En tynnere spiss vil gi mer presis sminke, og vil la deg oppnå flere ulike resultater med sminken. En annen ting det er verdt å tenke på er om blyanten er anbefalt – anmeldelser er en god kilde til informasjon om produktet, dens effekt og resultatet du kan forvente deg. 

Grunnen til at det er anbefalt å bruke brynsblyant til sminke 

Gels, pudder og pommader kan være fine å bruke til sminke. Likevel, hvis man må velge ett produkt, hadde vi gått for en god, feilfri brynsblyant som er anbefalt av mange brukere. Den er uerstattelig til dagligdags sminke. Du kan bruke den alene for å skape en komplett look, eller bare for å tegne ekstra hår. Moderne blyanter er mye mer presise nå enn før! La oss velge den beste i dag. Vi har testet mange produkter, men denne rangeringen inkluderer kun noen få – vi har tatt for oss de med best spiss, pigmenter og langvarig effekt. Sjekk dem ut og velg den som passer best for deg! 

Brynsblyanter – rangering. Møt de aller beste! 

1. Nanobrow EYEBROW PENCIL – beste brynsblyanten 

Nanobrow blyanten, som er designet for presis sminke, er et utmerket valg for alle typer øyenbryn: tykke og tynne, bustete og sparsomme. Fire vakre, veldig nøytrale og raffinerte farger har naturlige toner og passer alle typer øyenbryn. Du er garantert å finne fargen for deg, og når du bruker den vil du innse at det er den beste brynsblyanten! Vi er helt forelsket i Nanobrow blyanten og vi er sikre på – slik mange andre kvinner er – at vi forblir lojale mot den og aldri vil bytte den! Nanobrow Eyebrow Pencil har fått tusenvis av strålende anmeldelser og er høyt verdsatt av sminke-entusiaster. Den har en ultra-tynn, presis spiss med riktig hardhet, godt pigmenterte farger, og den gir langvarig effekt. Den er uslåelig! 

2. Anastasia Beverly Hills Wiz – en anbefalt brynsblyant 

Når Anastasia BH først gjorde sitt inntog på skjønnhetsmarkedet, ble Brow Wiz fort en ting folk snakket om. Det var en av de første brynsblyantene som kom med, og populariserte, en uttrekkbar spiss og en børste som du kan bruke til å gre bort overflødig produkt. Overraskende nok er produktet tilgjengelig i 12 farger! Hvordan velge en som vil passe deg? Ja, vi er enige i at det kan virke litt overveldende. Blyanten er super, raffinert og har fått mange positive omtaler på nett. Noen sminkører bruker den regelmessig. Det er en måte å oppnå vakker sminke, enkelt og effektivt. 

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler – en kjent brynsblyant 

Vi er klar over at Rihannas Fenty Beauty er en av de mest kjente sminkemerkene i verden. Fenty Beauty produktene ble like populære som grunnleggeren. Ultra Fine Brow Pencil & Styler er ikke et unntak heller. Det er en god brynsblyant som kommer i 14 toner. Formulaen er vannfast og sikker mot flekker. En innovativ fordel er den åreformede børsten, utmerket til å blande inn produktet, samt børsting og styling av hårene. Noen sier at den unormale formen er en fordel, andre har en annen mening – spesielt de med tynnere øyenbryn. En ting er sikkert; takket være det store utvalget av tilgjengelige farger for de med rødt, blondt, brunt eller svart hår, er du garantert å finne en perfekt match. 

4. Diorshow Brow Styler – en prestisjetung brynsblyant 

Raffinert og vakkert designet. Denne prestisjetunge brynsblyanten har en ultra-tynn og presis spiss. For mange er en uttrekkbar brynsblyant essensielt. Diorshow blyanten er ofte diskutert og anbefalt, selv om prisen er ganske stiv. Det er ikke sannsynlig at spissen brekker når du presser den mot huden. Produsenten hevder at produktet har subtile og veldig naturlige toner som passer til alle typer øyenbryn. Etter å ha testet det, synes vi ikke at det brune alternativet er veldig nøytralt fordi det har varme undertoner. Den er bedre for de med rødbrunt eller brunt hår. 

5. Benefit Cosmetics Precisely – en brynsblyant som vekker diskusjon

Benefit er et merke som gir ut hovedsakelig produkter til brynsminke. Hvis du leter etter et sted hvor du kan finne mange av dem, er Benefit, etter Nanobrow, for deg! De tilbyr et bredt utvalg av bryn-styling og pleie, pluss sminkefjernere. La oss gå tilbake til blyanten: dens største fordel er at den er vannfast. Blyanten er holdbar og varer hele dagen. Dette presise produktet var veldig kjent på den tiden! Et annet stort pluss er fargevariantene – du finner til og med en rød tone! Selv om den er liten i størrelse, er den veldig solid, så det er ikke grunn til å bekymre seg for at den skal brekke. Selv om den ikke er 100% perfekt, fortjener den en plass på vår rangering. 

6. MAC Eyebrow Styler – en god brynsblyant 

Denne brynsblyanten har overrasket oss med en uvanlig voks formula. Den farger brynene ganske godt, og mange beskriver den rett og slett som en «god brynsblyant». Merket tilbyr 14 toner, men de fleste profesjonelle sminkørene hevder at bare fire av dem er verdt å merke seg: Fling, Lingering, Stud og Spiked. Blyanten gir ikke flekker, den er vannfast, og den er faktisk ganske vanskelig å fjerne. Spissen er på den myke siden, som mange bare må bli vant til.