De beste Produktene som Holder Håret Ditt Trygt mens du Styler det med Flattjern. Vi Anmelder 5 Varmebeskyttere

Bruk av et flattjern virker å være en livsviktig del av de fleste kvinners daglige hårrutine. Håret ser rett og slett mykere og bedre ut, og det hjelper oss med å se friserte ut. Den triste sannheten er dessverre at for hyppig bruk av varmestylingredskaper skader mer enn det gjør godt – det fjerner vann fra håret, som fører til sprøhet og alvorlig dehydrering. For å unngå de negative konsekvensene av retting bør du prøve ut en varmebeskyttende spray. Hvorfor det? Fordi det bare er dette produktet som er i stand til å beskytte det skjøre håret ditt mot disse ekstreme temperaturene. Bruk av varmebeskyttere er et absolutt must om du ofte eksponerer håret ditt for varme.

Å ha et så gigantisk arsenal med varmebeskyttende sprayer i butikkene er både en velsignelse og en forbannelse. Hvordan vet du hvilke av produktene du holder i hånden som er riktige for deg? Det er derfor vi har laget den følgende rangeringen av de beste varmebeskytterne, så du ikke trenger å teste ut alle produktene i håret ditt.

Trenger du virkelig en varmebeskytterspray?

De fleste av oss ønsker seg fyldig og mykt hår. For å nå dette målet velger vi ofte å dra glovarme flattjernflater langs håret hver morgen. Og selv om riktig effekt oppnås så varer den ikke lenge. Snart vil håret bli både sprøtt og matt. Hvorfor det? Rett og slett fordi varmen suger fuktighet ut av håret. Det bør også nevnes at høye temperaturer også er kjent for å gjøre keratinforbindelsene svakere, som fører til splitte tupper og andre skader. I tillegg reiser hårfibrene seg når de eksponeres for varme, som fører til krusing og floker.

For å sette en stopper for de negative konsekvensene flatthjernet tydeligvis forårsaker på alle hårtyper bør du introdusere en varmebeskyttende spray i det daglige hårritualet ditt. Og for å gjøre arbeidet med å velge riktig produkt enklere for deg, har vi testet ut fem av de mest populære varmebeskyttende sprayene som holder håret sikkert mens du styler det. Vi analyserte innholdet deres og beskyttelsesevnen. Hvilket produkt viste seg å være best? Se nedenfor.

RANGERING Varmebeskyttende sprayer til bruk før retting

Det finnes en egenskap alle varmebeskyttere har til felles – de gir økt glatthet og glans. Når de brukes riktig isolerer de håret så varmen ikke forårsaker skader på det. Noen av dem er også i stand til å gi holdevne i frisyrene du setter opp.

VARMEBESKYTTENDE SPRAY nanoil

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

størrelse: 200 ml

Denne kan brukes til å holde håret trygt uansett varmekilden det eksponeres for. Nanoil Heat Protectant Spray skaper et beskyttende lag som ikke bare isolerer håret mot varmen som produseres av hårfønere eller flattjern men glatter også ut hårfibrene så håret ikke taper fuktighet. Dette produktet er formulert med silkeproteiner som reverserer skader i håret – enkelt og greit gjør de håret sunnere og mer motstandsdyktig ovenfor utenforliggende angripere. Interessant nok blir håret også beskyttet mot UV-stråling, tørr og lett luft som fører til sprøhet og manglende glans når du bruker Nanoil Heat Protectant Spray. Med kun ett produkt kan du nå beskytte håret ditt og få det til å se bedre ut på en og samme tid. Hvor kraftig er varmebeskyttelsen? Produsenten lover at håret ditt ikke vil ta noe skade med temperaturer på opp mot 230 Grader Celcius om du sprayer håret ditt med Nanoil Heat Protectant Spray før du styler det. Du trenger ikke bekymre deg om å få flatt eller fett hår fordi denne sprayen ikke tuller med frisyren din. Dette er definitivt et av de mest kostnadseffektive varmebeskytterne på markedet. 

Du kan få tilgang til mer informasjon om produktet på den offisielle Nanoilnettsiden: nanoil.no

#2 Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Heat Protection Spray

størrelse: 200 ml

Strekk deg etter Schwarzkopf OSIS+ Flatliner om du er på jakt etter noe som hjelper deg med å sette opp langvarige frisyrer med et flattjern. Du kan forsikre deg om at denne sprayen vil gjøre håret ditt vakkert i lange timer, selv om du skal oppholde deg på fuktige steder. Polymerene inkludert i Schwarzkopf Heat Protection Spray er bevist å skape et beskyttende lag som bekjemper høye temepraturer på opp til 230 grader Celcius. En annen positiv egenskap denne varmebeskytteren har er den fuktighetsgivende effekten den har på håret, og dette minimaliserer problemer med sprøhet. Og når det kommer til påføringen kan du spraye den enten i fuktig eller tørt hår ettersom hva du foretrekker. En stor flaske varer deg lenge, men prisen er ganske høy.

#3 L’Oreal Elseve Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray Leave-In

størrelse: 150 ml

Dette produktet er designet for å opprettholde effekten av glansfylt og vakkert hår i opp til 3 dager. Den anbefales for det meste for langt og skadet hår. Denne formuleringen trenger ikke å skylles ut og er ganske god på å gjøre håret mykt og kruseresistent i lang tid. Når det kommer til ingrediensene inneholder L’Oreal Elseve Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray Leave-In vitaminer, proteiner og ricinusolje, og det er derfor den er i stand til å gjøre håret mykt og behagelig å ta på. De samme ingrediensene er åpenbart også i stand til å håndtere floker og splitte tupper. Og åpenbart beskytter den håret mot høye temperaturer varmestylingen ofte er forbundet med. Du finner Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray i de fleste butikker.

#4 Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant

størrelse: 150 ml

Det finnes et annet profesjonelt hårpleieprodukt som er designet for å gi beskyttelse mot varmeskader. Den forbedrer også hårteksturen så håret ser bedre ut og blir lettere å style. Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant glatter ut hårfibrene, gjør håret glattere, mer glansfylt og fuktig. Hva består denne fantastiske formuleringen av? Den inneholder hyaluronsyre, abyssin og vitamin E, og det er derfor produktet er i stand til å beskytte håret mot temperaturer på opp til 230 grader Celcius. Og om du trenger virkestoffer som unngår at håret ditt kruser seg til er det enda en grunn til at du bør kjøpe Chronologiste Thermique Regenerant. Selv om Kerastase har så mye å tilby er kostnaden per flaske ganske høy, som er årsaken til at de fleste brukere går videre på jakt etter billigere og like effektive løsninger.

#5 Kevin Murphy Ever Smooth

størrelse: 150 ml

Denne viser hele potensialet sitt når den eksponeres for høye temperaturer. Hva kan den gjøre? For eksempel gjør den håret mykere og motstandsdyktig ovenfor høye fuktighetsnivåer, som er flotte nyheter for de av dere som sliter med krusete hår. Kevin Murphy Ever Smooth har en lettvektig konsistens som gjør håret lettere å børste og style, som lar deg skape en naturlig finish. Ingredienslisten ser lovende ut fordi den inneholder trebarkekstrakt kombinert med hvit sypress og blå sypress. Du finner derimot ingen parabener eller sulfater, som er en annen stor fordel vi bør nevne. Vår personlige mening er at Kevin Murphy Ever Smooth virkelig er et flott produkt, men det kunne kostet litt mindre.