Lashcode, det er det raskest fungerende vippeserumet for vekst av vippene

Vippeserum er allerede et ikonisk produkt: det betyr revolusjon innen vippepleie og nærer alle vippene dine. I dag er vi ikke bare i stand til å reparere dem, men også øke volumet og gjøre dem lengre uten å gå til en skjønnhetssalong. Alt som kan oppnås med et godt serum. Lashcode er det som fungerer raskest. Hva er dette kraftige serumets hemmelighet?

Lashcode Eyelash Serum – de største effektene

Leter du etter et produkt som fungerer raskt, slik at du ikke føler deg motløs etter to uker? Du vil ikke føle deg sånn med Lashcode. Du kan se at det fungerer etter 14 dager: vippene er sterkere, tykkere og mørkere. I tillegg slutter de å falle ut, får bedre næring og ser sunnere ut. De er klare til å vokse!

Etter en måned vil du ikke kjenne dem igjen i speilet! De vil være lengre og mye fyldigere fordi selv små vipper vil vokse i lengde. Disse vippene ser veldig perfekte ut!

Lashcode Eyelash Serum aktiverer vekst

Lashcode gir vippene alt de trenger for sunn, intensivert vekst. Perfekt utformet formel vil påvirke folliklene. Med andre ord styrker det vippene fra røttene. Takket være det har de makten til å bli vakrere, tykkere og lengre.

Etter et par uker når de maksimalt, mens Lashcode sørger for at de er sunne, sterke, flotte og lange. Du trenger bare å bruke det to eller tre ganger i uken.

Lashcode Eyelash Serum gir ekstra volum

Fyllere vippelinje er effekten av serumet som virker på hver vippe, ingen unntak. Lashcode styrker folliklene som «sover» og ikke har vært i vekstfasen på lenge. Takket være det vil mange nye vipper vokse. Vippelinjen din vil se fantastisk ut.

Dine egne vipper vil ha mer volum og se så imponerende ut som de aldri førhar gjort, uten behov for å gå til en skjønnhetssalong og få extensions. Denne effekten kan bare oppnås med Lashcode!

Lashcode Eyelash Serum for å stoppe tap av vipper

Lashcode holder tilbake tap av vippene. Svake hårsekker vil ikke lenger være ditt problem. Du vil ikke lenger ha vipper på en bomull. Selv å gni øynene litt hardere vil ikke forårsake skade fordi vippene er beskyttet mot mekaniske og miljøskader (vind, minus temperatur, varme, forurensning, sollys).

Hvordan bruke Lashcode Eyelash Serum?

Lashcode er så enkelt å bruke at det vil bli en rutinemessig ting i din daglige timeplan. Akkurat som å pusse tennene eller vaske hendene. Hvordan bruker du serumet?

  1. Bruk den på øyelokkene hver kveld, etter at du har fjernet sminke grundig. Bruk den nøyaktig på vippelinjen slik du gjør det med eyeliner. Den eyeliner lignende børsten gjør påføringen veldig enkel. Det tar bare ett raskt slag.
  2. Serumet absorberes raskt slik at du kan gå videre til neste trinn i rutinen nesten med en gang.

Du kan bruke Lashcode om morgenen hvis du foretrekker dette alternativet. Påfør den på rene øyelokk før sminke. Hvis du bruker kontaktlinser, kan du også bruke serumet, bare ta dem av før du bruker Lashcode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *