Sette på vippeforlengelser helt selv! Sjekk ut topp 5 klyngevipper!

Påføring av vippeforlengelser helt alene? Uten å besøke en salong? Det som tidligere virket umulig, er nå virkelighet. Kosmetikkselskaper overrasket kvinner ved å lansere gjør-det-selv klyngevippeforlengelser for hjemmepåføring. På bare noen få minutter kan enhver kvinne skape drømmefanen av vipper, uten behov for vippeteknikere. Derfor er det på tide å sjekke ut TOPP 5 produkter som overgår de andre!

TOPP 5 produkter for gjør-det-selv vippeforlengelse. Hva er verdt å vite før påføring?

Hjemmevippeforlengelser skaper fortsatt blandede følelser blant kvinner. De fleste foretrekker å få dem lagt av erfarne vippeteknikere, og forlater salongen med en fantastisk vifte av vipper som tilfører friskhet og glød.

På den annen side har halvpermanente vippeforlengelser en utrolig dårlig effekt på våre virkelige vipper. Etter å ha tatt dem av, har kvinner ofte hull i vippene, og hårene er rett og slett svakere. Dette viser at det ikke er et godt alternativ for alle.

Så snart de første DIY-klyngevippeforlengelsene ble lansert, begynte kvinner å legge merke til fordelene med å bruke dem. Slike falske vipper lar oss:

 • skape hvilken som helst vippestil vi ønsker, på noen få minutter.
 • unngå å tynge ned naturlige vipper.
 • gjøre endringer og modifisere den skapte vippestilen når vi måtte ønske.
 • få naturlig utseende vipper uten salongbesøk.

Med tanke på de store fordelene, er det ikke overraskende at stadig flere kvinner går for gjør-det-selv klyngevipper. Å bruke slike falske vipper gir mange fordeler. Fremfor alt sparer det tid og penger.

Produsentene la raskt merke til den økende interessen for slike produkter, og fortsetter derfor å lansere ulike stiler av vipper, men ikke alle får en varm velkomst.

Til slutt, la oss svare på spørsmålet: Hvilket merke tilbyr de beste DIY-klyngevippeforlengelsene?

TOPP 5, eller gjør-det-selv klyngevipper du må kjenne til!

Oppsummeringen av TOPP 5 produkter for gjør-det-selv vippeforlengelse vurderer noen viktige faktorer, inkludert:

 • hvor lenge vippene holder seg
 • enkelheten av påføringen
 • estetikken til vippene
 • ekstra tilbehør i spesielle sett

Med tanke på det ovennevnte har vi klart å rangere fem produkter som fortjener den største oppmerksomheten!

1. Cluster lashes DIY Lash Extensions fra Nanolash

Kvinner over hele verden elsker Nanolash. De har levert kvalitets- og effektive vippeprodukter i mange år. Merkets gjør-det-selv vippeforlengelser er utvilsomt lederen innen gjør-det-selv vippeforlengelser. Deres største fordeler inkluderer:

 • Naturlig utseende vipper – disse gjør-det-selv klyngevippene ser fantastiske ut og etterligner naturlige vipper bedre enn noen andre falske vipper.
 • Fint, svart bånd – det smelter sømløst sammen med vippekanten og legger til et voluminøst utseende på vippene.
 • Lettvektsklynge – du vil ikke merke at du bruker DIY Vippeforlengelser.

Det bør også bemerkes at en pakke med vippeklynge inneholder hele 36 stk, i tre lengder: 10, 12 og 14 millimeter, noe som gjør at du kan skape endeløse stiler du bare kan drømme om. Kvinner kan bruke disse til stiler som russisk volum eller bare delikate vipper til daglig bruk. Det er så mange som 8 stiler og krøller å velge mellom, slik at enhver kvinne vil plukke det beste settet.

Det bør også understrekes at Nanolash tilbyr ekstra tilbehør som er essensielle for påføring av klyngevipper. I tillegg til vippene inneholder vippeforlengelsessettet fra Nanolash:

 • Nanolash lim
 • Nanolash fjerner
 • Nanolash forsegler
 • og vippepinsett

Alt tilbehør har fem milliliter og varer lenge. De ergonomiske, riktig formede vippepinsettene laget av rustfritt stål og dekket med et grep-forbedrende belegg gjør det mulig med rask og problemfri påføring av klyngevippene.

Påføringen av gjør-det-selv vippeforlengelser fra Nanolash tar bare 10 minutter. Vi trenger bare å påføre limet og vente i 30-60 sekunder til det blir klebrig, deretter plassere klyngevippene under de naturlige vippene, så nær vippekanten som mulig, og presse med pinsetten. Som en siste finish påfører vi en forsegler. Alle kan håndtere sånne enkle påføringer, selv om de ikke har eksperimentert med vipper før.

Merket garanterer at vi kan bruke klyngevippene i 5 dager, men noen jenter hevder at vippene holder seg på plass i en hel uke!

Oppsummert var avgjørelsen om å sette Nanolash på toppen enkel. DIY Vippeforlengelser fortjener utmerkelsen!

2. Glamnetic Vippeforlengelsessett

Glamnetic Vippeforlengelsessett er neste på listen. Det er et grunnleggende vippeforlengelsessett å bruke hjemme. Det inkluderer klyngevipper i tre lengder, pluss essensiellt tilbehør for å påføre dem. Synd at settet ikke inkluderer en forsegler for å låse vippene på plass og få dem til å vare lenger. Det mangler også en fjerner for å ta av klyngevippene på en trygg og rask måte.

Vippene fra Glamnetic Vippeforlengelsessett har et naturlig design og blandes med de naturlige vippene, men vi må påføre mascara først. Hvorfor det? Limet fra Nanolash-settet jevner ut vippefargen, men Glamnetic Vippeforlengelsessett tilbyr ikke sånne fordeler. For et naturlig utseende bruker vi mer tid på prosessen.

Merket lover at klyngevippeforlengelsene fra Glamnetic Vippeforlengelsessett kan brukes i omtrent fem dager, men det avhenger av behandlingen. Du må børste gjennom vippene regelmessig og holde deg unna oljebasert kosmetikk. Ved å gjøre det, kan du bruke disse i fem dager, men det er ikke garantert. Det er ingen tydelig informasjon om hvorvidt klyngevippene kan gjenbrukes.

3. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Tredjeplassen i vår oppsummering er tatt av klyngevipper fra Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Disse gjør-det-selv-vippeforlengelsene kommer i ulike lengder og stiler å velge mellom.

Med dem kan du gå for vipper som ligner på russisk volum eller mer delikate vippeforlengelser. Klyngene ser litt kunstige ut fordi, bortsett fra at de tilbyr ulike lengder, ser de alle like ut. Vi synes prisen er grei, holdbarheten er tilstrekkelig i forhold til prisen, men det er ingen måte vi kan skape et naturlig utseende ved å bruke Ardell X-tended Wear Lash System Kit.

I produktbeskrivelsen leser vi at påføringen skal ta noen minutter. La oss sammenligne med DIY-vippeforlengelser fra Nanolash som bare tar 10 minutter å påføre. I dette tilfellet kan det hende du trenger mer erfaring for å få dem på innenfor de lovede ti minuttene. Kvinner som påfører vippeforlengelser for første gang kan ha noen problemer med Ardell X-tended Wear Lash System Kit.

Pakken med ferdige klyngevipper kommer med lim og applikator. Det er ingen forsegler for å fjerne den klebrige limet, noe som er en stor ulempe. Det er heller ingen fjerner for rask og komfortabel fjerning og rengjøring av klyngene. Produsenten selger disse to separat.

Klyngevippene skal holde seg på plass i noen dager, men merket understreker at den nøyaktige tiden avhenger av individuelle forskjeller og etterbehandlingsrutiner.

4. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Det neste vippeforlengelsessettet på listen vår kommer fra merket Amor Lashes. QuickLash Starter Kit inneholder, på samme måte som mange andre produkter, klyngevipper i forskjellige lengder, sånn at du kan lage ulike vippestiler.  

Men de har bare én type krøll i pakken, noe som kan skape problemer når du prøver å tilpasse vippene til øyeformen.

Når det gjelder klyngevippene, er de myke og solide, men du vil ikke oppnå et naturlig utseende med dem. Klyngevippene ser ganske unaturlige ut på øyet, derfor anbefaler vi dem ikke til daglig bruk.

Påføringen av klyngevippene tar, ifølge produsenten, rundt 10 minutter. Men kvinner skriver på nettet at det ikke er så enkelt å påføre dem første gang.

Amor Lashes angir heller ikke nøyaktig hvor lenge vippene vil holde. Med Nanolash-vippene vet vi nøyaktig hvor lenge vi kan nyte de fantastiske vippene, det vil si fem dager eller lengre. Amor Lashes nevner bare at hvor lenge klyngevippene holder seg, er avhengig av om vi påfører dem riktig. Det er en stor ulempe, spesielt med tanke på de som har lite erfaring med å påføre vippeforlengelser fra før.

5. Invisi-Lash Kit fra TATTI

Det siste produktet på vår toppliste er Invisi-Lash Kit fra TATTI. Disse er bemerkelsesverdige, men fortjener ikke en høy posisjon på rangeringen av de 5 beste produktene for gjør-det-selv vippeforlengelser.

DIY-klyngevippene fra merket TATTI er myke, lette og latexfrie. Det er synd at det er et begrenset utvalg av vippestiler og lengder. Disse står seg dårlig sammenlignet med Nanolash DIY Lash Extensions, som kommer i 3 lengder og 8 stiler.

Når du bruker vippene i Invisi-Lash Kit fra TATTI, kan du skape naturlig utseende, og delikate vippestiler, men de fungerer ikke for volumvipper. Produsenten anslår at påføringen tar rundt 15 minutter. Anmeldelser på nettet bekrefter dette.

Båndet som disse klyngevippene er festet til, virker å være problematisk. Det er ikke det vanlige svarte båndet, men en gjennomsiktig stripe. Hva betyr det i praksis? Det er mer synlig på øyet og klarer ikke å gi et voluminøst utseende ved roten av vippene. Det gjennomsiktige båndet er mest iøynefallende på kvinner med mørke vipper, så vi anbefaler dem ikke til denne gruppen av klyngevippentusiaster.

Brukstiden for klyngevippene fra TATTI Invisi-Lash Kit er estimert til 4-5 dager. Den er lik andre produkter, så det er ingenting å trekke for.

På den annen side klager mange anmeldere over at settet er overpriset, spesielt sammenlignet med klyngevippene fra Nanolash. Dette er grunnen til at Invisi-Lash Kit plasseres sist på rangeringen.

OPPSUMMERING AV ANMELDELSEN AV DE 5 BESTE DIY-KLYNGEVIPPENE

DIY-klyngevipper er ment å hjelpe kvinner med å skape rammen rundt øynene. I tillegg er de designet for å gjøre dette mulig på bare noen få minutter, og garanterer langvarige resultater.

De rangerte produktene oppfyller kriteriene, men Nanolash DIY Lash Extensions er den ubestridte lederen. De tilbyr et bredt utvalg av lengder og stiler å velge mellom, samt kan brukes i mer enn fem dager – det er det kvinner deler.

Du bør være klar over at bare det rette produktet vil tillate deg å oppnå optimale resultater. Det er verdt å velge det klokt og vurdere forslag fra oppsummeringen.

På den måten sikrer du at påføringen av klyngevippene alltid er hyggelig, enkel og effektiv!