Fungerer Mavala Double Lash Serum?

Alle ønsker å ha lange vipper som er grunnen til at vi prøver alt vi kan for å forbedre deres tilstand. Naturlige oljer, kremer og endelig øyevippe serum. Mavala har lansert Double Lash Serum som er ment å gjøre vippene tykkere og tettere. Takket være spesialdesignet formel rik på til proteiner og levende ingredienser; det kan øke din vippene vekst.

Mavala Double Lash Serum kommer i en 10 ml flaske med en mascara som tryllestav. Søknaden er raskt og enkelt. Formelen er likviditet og gjennomsiktig. Når produktet er brukt, etterlater det vipper stiv, men det etterlater ingen rester når den er tørr, selv etter mange timer.

Mavala Double Lash Serum er klinisk testet og godkjent som trygge. Det er viktig å vite, men at det er kun til utvortes bruk, og hvis produktet kommer i inn i øyet bør du umiddelbart kontakte legen din.
For å bevise effektiviteten av dette vippe serum vi har utført en test på to frivillige. Vi har testet økningen i volum og lengde over en periode på tre måneder.

Resultatene viser at Mavala Double Lash Serum har forlenget de frivilliges vippene bare med 5%. Volumøkningen har nådd 8%. Respondentene har merket en betydelig forbedring i vippe tilstand. Ifølge dem, vippene er sterkere og de ikke faller ut i en slik mengde som før. De er mindre utsatt for brudd, som har bidratt til vippenes tetthet.

Øyevippene dine vil også vises blankere og sunnere. Dette er et resultat av de essensielle oljer ekstrakt rik formel. Resultatet av testen er ikke tilfredsstillende når vi teste produktet som viktigste rolle er å øke volum og lengde på vippene. Det er mange andre vippe serum på markedet, Nanolash for å nevne en, som er betydelig mer effektiv enn Mavala. Prisen på dette produktet er rimelig, og det bør ikke være mer enn 15 €, avhengig av kanal vi kjøper den fra. Den Malva Double Lash fungerer bra som en grunnleggende snert balsam eller en base under mascara.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *