Hvordan kan du gjøre slik at øyevippene ser lengre

Alle ønsker å ha lange og begjær vippene. Hva kan du gjøre hvis Moder Jord ikke var raus nok til å gi deg fett øyevipper? Det et par alternativer tilgjengelig.

1 Falske øyevipperю Vi kjenner alle til falske øyevipper. De ble introdusert for et par år siden, og de tok skjønnhetsindustrien med storm. Falske øyevipper ble solgt overalt, og de koster ikke mer enn 10 €. Nå kan du velge og vrake falske vipper i alle farger og type. Hvis brukt riktig, kan de ser veldig naturlig og flatterende. Et par falske øyevipper er flott alternativ hvis du ønsker å se fantastisk på din bryllup eller skoleball. Den eneste ulempen er at uansett hvilken type falske vipper, må de tas av før du går til sengs. Det kan også skje at limet brukes til å holde vippene kan føre til at noen bivirkninger som rødhet eller kløe. De kan gjøre øynene dine glamorøs i løpet av minutter. Vi har alle hørt om dem, men vi tør ikke å prøve. Det kan se fet og kunstig, men hvis vi lære å arbeide med dem, kan vi oppnå svært naturlig utseende.

Den første og viktigste når det gjelder falske vipper er å velge riktig sett. De mest populære vippene blir produsert av skjønnhetsselskapet Ardell. Dessverre er de ikke allment tilgjengelig og bare få apoteker lager dem. En annen måte du kan få dem er online.

riasy

2 Øyenvippe forlengelser.
 Effekten oppnås ved øyenvippe forlengelser er mer naturlige og definitivt mer varige enn falske vipper. De falske vippene kommer i forskjellige lengde, tykkelse og krøller. Utvidelser er festet en håret til en hår. Den tekniske bør være i stand til å skille vippene og fest syntetisk hår til tenårene eller eldre vippene for å sørge for at de er sterke nok til å tåle vekten av de falske vippene. Babyen vippene sitter igjen alene, slik at de kan fortsette å vokse langt og sunt. Den falske håret er limt 1-2 mm av plass fra vippekanten, slik at limet ikke er i kontakt med huden. Limet som brukes i behandling er kjemisk slik at kunden må ha øynene lukket gjennom hele prosedyren.

Selv om limet ikke er i direkte kontakt med huden, noen mennesker er super følsom og de kan oppleve en allergisk reaksjon. Etter behandlingen, bør du være oppmerksom på å ikke bruke noen olje-baserte make-up fjerning. Unngå fet kremer i øyet området for tiden når du bruker forlengelser. Jo mindre du berører, vil lengre vippene vare. Ikke bruk vannfast mascara og hvis du kan holde fra vannbasert en også.

3 Vekst serum for øyevipper
. Det er mange effektive snert forsterkere på markedet, den mest populære av disse er Latisse og Nanolash. Den systematiske bruken er nøkkelen til suksess når de bestemmer seg for behandling med en snert vekst produkt. Øyevipper serum er den mest effektive måten som vil tillate oss å ha lange og tykke vipper for lang. Spesielt kombinert ingredienser inkludert peptider og vitaminer ernære hårsekkene som gjør dem sterkere og mer produktiv. Øyevipper som vokser ut av den sunne vipperoten er veldig tykk, lang og mindre sannsynlighet for å falle ut raskt. Når du bruker øyevipper serum som Nanolash, kan vi forvente første resultater innen 4 uker med daglig bruk. Behandlingen varer vanligvis ca 3 måneder, så vippene trenger tid til å bli gjenoppbygd. Kostnaden for behandlingen er mindre enn €10 månedlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *